1. Haberler
  2. Teknoloji Haberleri
  3. Samsung Galaxy S23 Ultra Modeli Satışta!

Samsung Galaxy S23 Ultra Modeli Satışta!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hem fiyatıyla hem de teknik detaylarıyla pek çok teknoloji düşkünün alışveriş listesinde ilk sıralara koyduğu Samsung Galaxy S23 Ultra modeli için geri sayım başladı. Cihazın Türkiye standartlarına uygun olarak üretilen cihazın satış fiyatının yanı sıra teknik özellikleri de oldukça ilgi çekiyor. Cihazın üzerinde yer alan amblem ile birlikte logo değişikliğine giden Samsung üretimini yapmayı hedeflediği bu cihazda özellikle de donanım anlamında büyük bir yükseliş grafiği çizmeyi hedefliyor. Tasarım olarak zaten halihazırda oldukça iyi bir konumda olan cihazın teknoloji canavarları için sağladığı nitelikler de ilgi çekiyor.

Telefonun Teknik Özellikleri Neler?

Aktif olarak sadece güncel siyah ve yeşil renkleri bulunan Samsung Galaxy S23 Ultra için teknik detaylar da tasarım kadar ön plana çıkıyor. Telefonun üzerinde yer alan kaplamalar donanım anlamında bizlere neler vaat ettiğini de kanıtlar nitelikte.

Gece videosu ve gece portresi gibi daha önce telefonlarda olmayan bir özelliğin dahil olduğu cihazda ek olarak 200 mp kamera çözünürlüğü bulunuyor. Bunun yanı sıra 256 GB kapasiteye kadar tercih edebileceğiniz bu telefon modelinde hafıza kısmında da herhangi bir problem yaşamamanız açısından mucizevi bir katkı sağlıyor. Smart Switch özelliği ile verilerinizi daha güvenli şekilde saklayabiliyor ve aynı zamanda Samsung Health için eklenen yeni özellikleri ile de ayrı bir nitelik kazandırabiliyorsunuz.

Samsung Galaxy S23 Ultra Satın Alınır mı?

Samsung Galaxy S23 Ultra modelinin çarpıcı özellikleri ile birlikte aynı zamanda sağladığı detaylar da oldukça merak uyandırıyor. İlk defa kullanılacak olan S Pen ve Ultra pil gibi özelliklerde oyun deneyimi de iki katına kadar çıkabiliyor.

Cihazın anlık olarak 256 GB modeli için 52.699 TL satış fiyatı bulunuyor. Bu fiyata ek olarak eklenen RAM ve hafıza detayları ile birlikte fiyatta artış meydana gelebiliyor.

Samsung Galaxy S23 Ultra Modeli Satışta!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!