Teknoloji devi Samsung'un Ocak ayındaki yıllık Galaxy Unpacked etkinliğinde ilk kez duyurulan  Galaxy Ring, Samsung'un ürettiği ilk akıllı yüzük olacak. Sağlık verilerinizi izlemeyi, gün ve gece boyunca çeşitli tıbbi ölçümlerinize dayalı içgörüler sağlamayı vaat eden göze batmayan akıllı yüzük, şimdiden herkesi heyecanlandırdı.

Samsung Galaxy Ring Çıkış Tarihi: Akıllı Yüzük Ne Zaman Piyasaya Sürülebilir?

Samsung Galaxy Ring 3

Galaxy Ring'in çıkış tarihi henüz açıklanmazken, Samsung'un B2B giyilebilir cihazlar şirketinin başkanı Daniel Seung, bir paylaşımında bu yeni giyilebilir sağlık takiip cihazının 2024'ün ikinci yarısında piyasaya sürüleceğini duyurdu. Bu açıklamadan sonra Samsung Galaxy Ring'in ağustos ayı başlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor çünkü Samsung her yıl iki Galaxy Unpacked etkinliği düzenliyor: Biri Ocak ayında, S serisi akıllı telefonlara odaklanırken diğeri Temmuz ayında, katlanabilir telefonlara, akıllı saatlere ve giyilebilir teknolojilere odaklanma eğiliminde.

Bilinen Özellikler, Renkler Ve Daha Fazlası

Samsung Galaxy Ring'in yüzey çiziklerini önlemek için içbükey bir şekli var. Şu anda seramik siyahı, platin gümüşü ve altın olmak üzere üç çeşit renkle piyasaya sürülmesi beklenen bu yüzük, minyatür boyutuna rağmen Samsung Galaxy Watch'un SPO2 kan oksijen sensörü de dahil olmak üzere birçok sensörünü barındırıyor ve Watch ile birlikte takıldığında ek avantajlar elde etmenize katkıda bulunuyor. Kalp ve cilt sağlığı başta olmak üzere adımlarınızı sayan, adet dönemi tahminlerinde bulunan ve uyku takibinizi yapan bu akıllı yüzük sağlığınız için pekçok faydalı şey yapıyor.

Sıkça Sorulan Sorular

Samsung'un yeni yüzüğü ne işe yarıyor?

Çakma Brawl Stars APK İndir, Oyna (2024) Çakma Brawl Stars APK İndir, Oyna (2024)

14 ile 15 arasında değişen kompakt bir pile sahip olan akıllı yüzük, entegre sensör dizisi aracılığıyla kalp atış hızı, solunum hızı, uyku hareketleri ve uykuya dalmak için geçen süre gibi birçok şeyi izleyerek sağlığınız hakkında sizlere bilgi verecek.

Akıllı yüzük teknolojisi nedir?

Akıllı saatlerde olduğu gibi akıllı yüzükler de gün içi aktiviteyi ve sağlığı izlemek için yerleşik sensörlerden yararlanan teknolojik cihazlardır.

Samsung Galaxy Ring fiyatı ne kadar olacak?

Henüz resmi olarak piyasaya sürülmediği için kesin fiyatı bilinmeyen akıllı yüzüğün sahip olduğu özellikler ve benzerlerine bakıldığında yaklaşık 300-500 dolar aralığında bir fiyata sahip olması bekleniyor.