USD34,24
EURO37,27
GBP44,53
BIST8.860,30
GR. ALTIN2.945,11
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Rojin Kabaiş Olayı Nedir? Rojin Neden Öldü?

Rojin Kabaiş Olayı Nedir? Rojin Neden Öldü?

Rojin Kabaiş
Rojin Kabaiş
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rojin Kabaiş Olayı Nedir? Rojin Neden Öldü? Rojin Kabaiş’in ölümü, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencisi olarak yaşanan trajik bir olayla gündeme geldi. Günlerdir kayıp olan genç kız ölü olarak bulundu. Olayın detaylarını aktardık.

Rojin Kabaiş Olayı Nedir? Rojin Neden Öldü? Rojin Kabaiş’in kaybolması, yalnızca ailesini değil, tüm Van şehrini derinden etkileyen bir durum oldu. 27 Eylül’de arkadaşlarına çakıl taşı toplamak için sahile gideceğini söyleyip bir daha haber alamadıkları genç kız için günlerce arama çalışmaları sürdürüldü. Van İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı arama kurtarma ekipleri, jandarma ve gönüllü vatandaşlar, Rojin’i bulmak için tüm olanaklarını seferber etti. Detaylar yazımızda.

Rojin Kabaiş Neden Öldü?

Arama çalışmalarına katılanlar, Rojin’in bir an önce bulunması için umutlarını yitirmeden sahil boyunca tarama yaptı. Genç kızın arkadaşları ve ailesi, umutsuzca bekleyişlerini sürdürürken, birçok kişi de sosyal medya üzerinden Rojin’in bulunması için duyuru yaptı. Bu süreçte yaşanan dayanışma, toplumun genç kızı kaybetmeme konusundaki kararlılığını gözler önüne serdi.

Ancak, acı son ile birlikte umutlar yerle bir oldu ve bu kayıp, birçok insanda derin üzüntü yarattı. Perki Rojin Kabaiş neden öldü? 18 gün süren yoğun arama çalışmaları sonucunda son buldu. Kabaiş’in cansız bedeni, Van Gölü kıyısında Molla Kasım Köyü sahilinde bulundu.

Rojin Kabaiş olayı ile ilgili ilgili detaylar netleşmeyi bekliyor. Başlangıçta, genç kızın kaybolması ve sonrasında cansız bedeninin bulunması büyük şok yaratmıştı. Van İl Emniyet Müdürlüğü ve jandarma ekipleri tarafından yürütülen arama çalışmaları, gölün çevresinde geniş alanda sürdürülmüştü.

Toplumda ve sosyal medyada Kabaiş’in ölümüne dair farklı iddialar ve sorular ortaya atıldı. Bazıları Roni Kabaiş neden öldü? sorusuna intihar ihtimalini işaret ederken, diğerleri cinayet olasılığını düşündü. Ancak resmi makamların yapacağı otopsi ve adli tıp incelemeleri sonucunda ölümün nedeni netlik kazanacak.

Ayrıca Rojin Kabaiş olayı için genç kızın ailesi intihar ihtimalinin olmadığını çünkü herhangi bir problem yaşamadığını öne sürdü. Aynı şekilde Rojin’in arkadaşları da olayın cinayet veya kaza olabileceğini dile getirdiler.

Rojin Kabaiş Olayı Nedir? Rojin Neden Öldü?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!