Roblox Ne Zaman Açılacak? 2024 Ekim

Roblox ne zaman açılacak

Geçtiğimiz aylarda kapatılan ve Türkiye için hizmet vermeyen Roblox ne zaman açılacak? 2024 Ekim ayına dair tüm detayları sizler için derledik.

Roblox oyunu hem global çapta hem de ülkemiz genelinde özellikle de küçük yaştaki çocukların hem mobil platformlardan hem de bilgisayar üzerinden sürekli olarak oynadıkları ve içerisinde sayısız mod bulunan bu oyunda ne gibi bir kapanma durumu yaşanmıştı? Oyunun kapanmasına neden olan nokta ne oldu? Roblox ne zaman açılacak ve açıldıktan sonra eskisi gibi sınırsız bir erişime sahip şekilde oynanabiliyor olacak mı? Sizler için bu ve buna benzer her türlü sorunuzun yanıtını haberimizde derledik…

Roblox Ne Zaman Açılacak? 2024 Ekim

Roblox ne zaman çıkacak sorusu özellikle de aktif olarak oynamakta olan ve boş vakitlerinde eğlence amacıyla hem mobilde hem de bilgisayarda vakit geçiren çocukları bir hayli meraklandırıyor. Bu noktada erişim engelinin gelmesinin hemen ardından Türkiye’ye tekrar ne zaman geleceği ise merak konusu olmuştu.

Roblox ne zaman açılacak diye soranlar için İletişim Bakanlığı tarafında herhangi bir açıklama gelmese de hem Roblox hem de oyun ile ilgili yetkililerin yaptığı açıklamalarla birlikte 2024 yılı bitmeden bir geri dönüş olması muhtemel duruyor. Bu noktada Türkiye çapında binlerce oyuncusunun olması ve bu pazara uzak kalmak istememesi de en önemli faktörler arasında yer alıyor gibi duruyor.

Geçtiğimiz ay yasaklanmış olmasına rağmen Ekim ayında açılıp açılmaması ile ilgili gelişmelerin olmasını beklediğimiz Roblox için bazı sıcak gelişmeler yaşanıyor. Özellikle de oyun yöneticilerinin Türkiye bazında geri adım atmaları ile birlikte aslında fikir saihbi olmamızı sağlıyor. Roblox ne zaman açılacak diye soranların ise bir süre daha sabretmesi gerekiyor.

Roblox ne zaman açılacak 2024 ekim ayına gelmiş olmamıza rağmen henüz net bir sonuca hitap etmiyor. Bu noktada kişilerin ve oyuncuların oyuna tekrar dönmesi için net bir açıklama beklemesi gerekecek.

Son dönemlerin en sevilen oyunlarından bir tanesi olan Roblox için tekrar açılmasının ise gündeme geleceğini söyleyebiliriz.

Exit mobile version