Renault Kangoo Multix Yenilenen Özellikleriyle Satışa Sunuluyor!

renault-kangoo-multix.jpg

İlk olarak 1997 yılında satışa sunulan Renault Kangoo satışa sunulduğu ilk günden itibaren oldukça geniş ailelere hizmet veriyor. Özellikle de geniş iç hacmi ile konforlu bir ulaşım ağı sunuyor. Kalabalık aileler için bir simge araç halini alan Kangoo günümüz şartlarına uygun hale gelen şık ve modern görünümü ile de hala gündemdeki yerini koruyor. Araç için yapılan makyajlama işlemleri ve tasarım harikası yeni modeli ile 2024 Kangoo Multix ile yine sürücüler tarafından beğeni topluyor.

1.239.900 TL Fiyatı ile Renault Kangoo Multix Neler Sunuyor?

Daha önce de araç bünyesinde yer alan pek çok özellik geliştiriliyor ve daha da kapsamlı bir şekilde Renault Kangoo Multix araçlarının içerisinde kendine yer buldu. Kangoo ailesinin en genç ve en gelişmiş aracı olarak bizleri karşılayan aracın iç özellikleri ile Türkiye’de 26 Temmuz tarihinden itibaren satışa sunulması bekleniyor.

MAİS Genel Müdürü Dr. Berk ÇAĞDAŞ tarafından yapılan hafif ticari araç şeklinde satışa sunulan aracın duyurulmasından mutluluk duyduğunu açıkladı. Yapılan açıklamalarda ek olarak aracın E-Tech %100 olarak elektrikli model şeklinde satılması bekleniyor. Üstelik araç kısmında Kangoo Van’ın bir üstüne koyarak da yeni teknolojilerle kaplanması bekleniyor.

Otomatik ve manuel vites severlerin ortak paydada buluşarak tek araçta tüm özellikleri elde etmesi sağlanıyor. Fiyat olarak ise 1.239.900 TL’den başlayan en alt sınıf sıfır paket ile satışa sunuluyor.

Renaul Kangoo Multix ve Göz Alıcı Tasarımı!

Yalnızca geniş aileler için üretilmiş gibi görülse de kurumsal firmaların da geniş araba ihtiyacını karşılıyor. Yatay oluk sistemine sahip olan kaputunun yanı sıra dikey ön cephesi eşlik ediyor. Belirgin düzeydeki omuz çizgisi ile de bambaşka bir görünüme sahip oluyor. Hem ön hem de arka tarafındaki Full LED farları ile de tasarımı tamamlanıyor. Sürüş güvenliği destekli sistemi aracın güvenilir bir sürüş imkanı sağlamasına olanak sağlıyor.

Exit mobile version