Geçtiğimiz şubat ayında duyurusunu yaptığı önemli girişim, şimdi gerçeğe dönüştü. Reeder’ın yüzde 80’i yerli üretim olan ilk elektrikli aracı ReeV Fancy artık satışa sunulmuş durumda. Samsun’da üretilen araç hem yerli üretim olması hem de uygun fiyatıyla şimdiden büyük ilgi çekiyor. Ülkemizin elektrikli araç sektöründe adını duyuracağı yeni model olan ReeV Fancy, kullanıcılarına kaliteli ve erişilebilir alternatif sunmayı hedefliyor.

Reeder’ın elektrikli araç pazarına girişini simgeleyen ReeV Fancy fiyatıyla da oldukça cazip. Firma yeni modelde sadece teknolojiyi değil, aynı zamanda uygun ödeme koşullarını da ön planda tutarak farklı finansman seçenekleri sunuyor. Özellikle elektrikli araç sahibi olmayı düşünen ancak bütçesi sınırlı olanlar için ReeV Fancy ideal bir çözüm oluyor. Reeder kullanıcılarına teknolojiyi herkes için erişilebilir kılma misyonunu araçla da sürdürüyor.

ÖSYM Gis Hata Veriyor! Çözümü 2024 ÖSYM Gis Hata Veriyor! Çözümü 2024

ReeV Fancy Özellikleri Neler?

Reev Fancy Özellikleri Neler

Tamamen elektrikli olan araç, günlük kullanımda büyük kolaylık sağlıyor. Özellikle ev tipi prizlerle şarj edilebilmesi kullanıcıların herhangi bir özel şarj istasyonuna ihtiyaç duymadan aracını rahatlıkla şarj edebilmesini mümkün kılıyor. ReeV Fancy 5 saatlik tam şarj süresiyle, oldukça pratik kullanım sunuyor. Aracın tam şarj ile sunduğu 100 kilometre menzil ise şehir içi kullanımda fazlasıyla yeterli diyebiliriz.

Boyutları incelendiğinde ReeV Fancy’nin 2494 mm uzunluğa 1649 mm yüksekliğe ve 1334 mm genişliğe sahip olduğu görülüyor. Kompakt yapısı dar sokaklar ve şehir içi trafiği için ideal çözüm sunuyor. Ayrıca, aracın bataryası dahil toplam ağırlığı sadece 471 kg ile çevik sürüş deneyimi anlamına geliyor.

ReeV Fancy Fiyatı Ne Kadar?

Araç 23 Eylül itibarıyla ön siparişe açılacak. Eğer aracınızı önceden rezerve etmek isterseniz 40 bin TL peşinat ödemeniz yeterli olacak. Peşinatı ödedikten sonra, teslimat sırasında 240.000₺'lik ödeme yaparak aracınızı peşin olarak alabilirsiniz. Eğer peşin ödeme yapmak istemezseniz firma 12, 24, 36 ve 48 ay vadeli taksit seçenekleri de sunuyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR