1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ramy iraqi 66 Tiktok Hesabı Nedir? Neden Gündem?

Ramy iraqi 66 Tiktok Hesabı Nedir? Neden Gündem?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medyanın gücüyle birlikte son günlerde Ramy iraqi 66 Tiktok hesabı oldukça meşhur oldu. Bu hesabın ne olduğu ve neden bu denli hızlı bir şekilde yükselişe geçtiğinin cevabı ise hala aktif olarak cevap bulmayı bekliyor. Tiktok kullanıcılarının yanı sıra sosyal medyayı aktif olarak kullanmaya devam eden insanlar da bu cevaba erişmek için bir hayli çaba sarf ediyor. Peki ya Ramy iraqi 66 hesabı Türk mü? Neden bu kadar ünlü oldu? Kimler yer alıyor? Gelin birlikte inceleyelim.

Ramy iraqi 66 Tiktok Hesabı Nedir? Neden Gündem?

Tiktok Yeni Bir Özellik Tanıtıyor, Ebeveynler Çok Sevinecek

Özellikle de Tiktok üzerinden yaptıkları paylaşımlarla bir anda trendlerde ilk sıralarda yer alan Ramy iraqi 66 Tiktok hesabı aynı zamanda geçen günlerde yaşanan bir olaya da ev sahipliği yapmıştı. Videoda yer alan çocuk ile ilgili kimisi eleştiride bulunup kimisi dalga geçerken pek çok montaj videosunda da bu çocuğa yer verilmişti.

Ramy iraqi 66 Tiktok hesabı üzerinden yapılan paylaşımda aslında çocuk ile değil daha çok babası ve akrabaları ile ilgili paylaşılan videolar gündeme gelmişti. Ancak yine de başka bir tarafta ‘’hatırladın mı beni’’ repliği denildiğinde bu Tiktok hesabı akla gelmeye başlamıştı.

Hesap üzerinden paylaşılmasa da kısa süre içinde sosyal medyanın gücünü arkasına alan bu video bir anda herkesin dilinde konuşulmaya başladı. Videoda ise neler yaşandığı ve Ramy iraqi 66 Tiktok hesabının neden bu kadar hızlı bir şekilde artışa geçtiğini daha net bir şekilde görebiliyoruz.

Videoda bir liseli gencin eline aldığı kamera ile birlikte Ramy iraqi 66 hesabının sahibinin kafasına bir kere vurarak hatırlandın mı beni dediği ve bu repliğin ise sosyal medyada pek çok video montajında aktif olarak kullanıldığını görebiliyoruz. Üstelik bu ivmeyi doğru bir şekilde kullanan aile daha sonra video paylaşımları yapmaya devam ediyor.

Ramy iraqi 66 Tiktok hesabında paylaşılan yemek videoları ile Iraklı ailenin hayatına ve yemeklerine daha yakından tanık olma ve yaşam stillerini anlayabiliyoruz.

Ramy iraqi 66 Tiktok Hesabı Nedir? Neden Gündem?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!