PUBG Steam Başlatılamadı Hatası (2024)

pubg-bakim-33.jpg

Aktif olarak en sık oynanan bilgisayar oyunları arasında yer alan PUBG bugünlerde ise oyuncuları bir hayli rahatsız eden PUBG Steam başlatılamadı hatası ile gündem olmaya devam ediyor. Oyunu oynamak isteyen fakat oyun için gerekli olan istemciyi başlatamadıkları için bir türlü istedikleri gibi oyuna giremeyenler için bu hatanın ne olduğuna yakından bakmanız gerekebilir. Zira oyun eğer başlamıyorsa birkaç noktayı kaçırıyor olabilirsiniz. Steam başlatılamadı hatası nedir? Neden alınır? Gelin birlikte bakalım.

PUBG Steam Başlatılamadı Hatası (2024)

Bildiğimiz üzere 2024 yılında da hem mobil hem de bilgisayar platformlarında oynanma oranı en yüksek olan oyunlardan bir tanesi PUBG olarak göze çarpıyor. Ancak günümüzde ise bazı oyuncuların Steam başlatılamadı hatası aldıklarını ve bu nedenle oyuna giriş yapamadıklarını net bir şekilde görebiliyoruz.

Bazı oyuncular oyunu silip tekrar yüklemeyi denese de PUBG Steam ile birlikte çalışan bir oyun olmasından dolayı bu yöntemin pek de başarılı bir yöntem olduğunu söyleyemeyiz. Oyunu başlatarak sunucuya bağlandıktan sonra oyun içinde rakiplerinizle kapışabilir ve oyun sonunda galip gelmeyi hedefleyebilirsiniz.

Twitter üzerinden PUBG resmi sitesinin yaptığı paylaşımla birlikte bu hatanın giderildiğini söyleseler de bazı oyuncular oyuna ve Steam üzerinden bağlanma konusunda hala zorluk çekiyor. Epic Games üzerinden oynayanların bu şekilde bir sorun ile karşı karşıya kalmamaları ile birlikte aslında Steam oyuncularının yaşadığı bir problem olduğunu söyleyebiliriz.

PUBG Steam başlatılamadı hatasını gidermek için öncelikle dosyalar kısmından Steam aracılığıyla doğrulama kontrolünü yapmalısınız. Bütünlüğünü kontrol ettiğiniz dosyalarınızda eksik varsa bu şekilde yüklemesini sağlıyorsunuz. Daha sonra bu yöntem de işe yaramadıysa oyun klasörünü yönetici olarak çalıştır seçeneği ile tekrar denemeniz gerekiyor.

Tüm bu yöntemleri denedikten sonra ise oyunu kesintisiz bir şekilde oynayabilir ve bu sayede başlatılamadı hatası gibi can sıkıcı bir hata ile karşılaşmak zorunda kalmamış olursunuz. Aynı zamanda PUBG Steam hesabınızın oyunu silip tekrar yüklemek gibi bir çözüm yolu olmadığını da belirtebiliriz.

Exit mobile version