Sistemi biraz tanıtmamız gerekirse, PS plus aylık abonelikle kullanılan bir sistem. 3 farklı fiyata sahip 3 farklı paketi bulunuyor. Başlangıç paketinde aylık verilen oyunlara ücretsiz erişim, bulut depolama, indirimler ve çok oyunculu oyunlarda destek gibi özellikler varken, en gelişmiş paketinde klasik oyunları ücretsiz oynama, yeni çıkacak oyunların deneme sürümlerine erişme gibi çok daha iyi fırsatlar bulunuyor.

Bu Oyunları Çok Seveceksiniz

Ps Plus Mayıs Oyunları

Sistemin Mart ayında verdiği oyunları şu şekilde listeleyebiliriz;

-        Destiny 2, Lightfall

-        Tunic

Renkli Dersler Telegram Kanalı ve Linki Renkli Dersler Telegram Kanalı ve Linki

-        Ghost Runner 2

-        EA Sports FC 24

Bu oyunlardan Destiny, çok oyunculu bir nişancı oyunudur. Binlerce oyuncusu bulunan oyunda zamanın nasıl akıp gittiğine inanamayacaksınız. Yok olmuş bir dünyada arkadaşlarınız ile yaratıklara karşı savaşıp, görevleri tamamlayıp, karakterinizi geliştirerek ilerleyip uzun saatler boyunca eğlenebileceğinizi söyleyebiliriz.

Tunic oyununa bakacak olursak, oynadığınızda tatlı görünen grafiklerden oldukça etkileneceğinizi ve ana karaktere hızlıca bağlanacağınızı söyleyebiliriz. Tek oyunculu bu aksiyon macera oyununda ruhu kristal içinde sıkışıp kalmış bir tilkiyi kurtarmaya çalışacak, bunu yaparken de bulmacaları çözmek ve düşmanları alt etmek zorunda kalacaksınız.

Ghost Runner 2 isimli oyun içinse meraklısına demek yanlış olmaz. Çünkü oyun sağlam refleksleri olan kişilere hitap ediyor. Oldukça zorlu platformlara sahip oyunda daha ilk bölümlerden ilerlemek için ter dökmek gerekiyor. Yapacağınız ufak bir yanlışı bile affetmeyen oyunda bir bölümü geçebilmek için dakikalarca uğraşmanız gerekiyor.

EA Sports FC 24 oyununu birçok kişi FİFA olarak biliyor. Oyun her ne kadar telif hakları sebebiyle isim değiştirmiş olsa da hala yıllardan beri çıkan klasik futbol oyunu diyebiliriz. Sevenleri yeni grafiklere sahip bu oyunda da hem arkadaşlarıyla hem de tek başlarına oldukça eğleneceklerdir.

Bu ay çıkmış olan oyunlar her kesimden oyun severi mutlu edecek şekilde diyebiliriz. Bu oyunlar arasından Tunic oyununu mutlaka denemenizi öneririz.   

Editör: Şahsüver ÇITIR