Karabük'te Feci Kaza: "Patpat" Şarampole Yuvarlandı! Ölü ve Yaralılar Var Karabük'te Feci Kaza: "Patpat" Şarampole Yuvarlandı! Ölü ve Yaralılar Var

İzmir’in Karabağlar ilçesinde yaşanan dramatik olaylar, toplumda derin yankılar uyandırdı. Büşra Karademir isimli dört çocuk annesi, kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia ettiği polis memuru Süleyman Ay'ı vurduğu olay, yargı sürecinde yeni bir aşamaya geldi. İddialar ve savunmalar mahkemede çarpıcı şekilde karşı karşıya geldi.

Kritik Duruşma Detayları

31 Ocak 2024’te İzmir Karabağlar’da yaşanan bu vahim olay, Büşra Karademir’in polis memuru Süleyman Ay'ı kendi beylik silahıyla vurmasıyla sonuçlandı. Olayın ardından Büşra Karademir tutuklanırken, polis memuru Süleyman Ay ise hastanede tedavi altına alındıktan sonra açığa alındı.

Mahkeme Sürecinde İfade Krizi

Karabağlar 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada, taraflar birbirlerine yönelik ağır suçlamalarda bulundu. Büşra Karademir olay günü yaşadıklarını detaylı bir şekilde anlatırken, polis memuru Süleyman Ay kendisine yöneltilen suçlamaları reddetti. Büşra Karademir, Süleyman Ay'ın evine girerek kendisine cinsel tacizde bulunduğunu ve durumu kurtarmak için mecburen Ay'ı vurduğunu ifade etti.

Tanıkların Çelişkili İfadeleri

Davanın seyrini değiştiren bir diğer önemli nokta, olaya tanık olan diğer polis memuru Ş.M.'nin ifadeleriydi. Ş.M., Süleyman Ay'ın davranışlarını uygun bulmadığını ve Ay'ın Karademir'in evine girme kararının doğru olmadığını belirtti. Ayrıca, Ş.M. olay anını kayda aldığını ve bu kaydın Süleyman Ay'ın Karademir’in evinde 8 dakika 45 saniye kaldığını gösterdiğini ifade etti.

Mahkeme, her iki tarafın da esas hakkındaki savunmalarını hazırlamaları için süre verdi. Büşra Karademir'in avukatları, müvekkillerinin meşru müdafaa kapsamında hareket ettiğini ve suçsuz olduğunu savunurken, Süleyman Ay'ın avukatları ise müvekkillerinin suçsuz olduğunu ve asılsız suçlamalarla karşı karşıya kaldığını ileri sürdü.Mahkeme başkanı, tarafların esas hakkındaki savunmaları için davayı erteledi.