Xiaomi'nin alt markası olan POCO, Türkiye ve dünya pazarında uygun fiyatlı ve yüksek performanslı telefonlarıyla biliniyor. Son zamanlarda, merakla beklenen POCO M6 Plus modeline ait özellikler ve fiyat bilgisi tanıtım öncesinde internete sızdırıldı. Birçok açıdan teknoloji severlerin uzun süredir beklediği M6 Plus’ın birçok detayı da böylelikle ortaya çıkmış oldu.

Renkli Dersler Telegram Kanalı ve Linki Renkli Dersler Telegram Kanalı ve Linki

Tasarım Açısından POCO M6 Plus

Daha önceden aşina olduğumuz telefon modellerinin izinden giden POCO M6 Plus’un arka tarafından iki adet kamera bizi karşılıyor. Bu kameralardan bir tanesi ana kamera iken diğeri daha küçük bir lense sahip. Flaş ışığı ise bu iki kameraya hizalı bir şekilde telefon arkasında yerini alacak.

Poco M6 Plus

Peki ya Teknik Özellikler?

Snapdragon 4 Gen 2 ile donatılacak olan POCO M6 Plus’ın 6 ve 8gb’lık iki adet RAM seçeneği ile raflarda yerini alması bekleniyor. Ekran konusunda her ne kadar 120 Hz ekran yenileme hızı ve 6,79 inçlik bir ekrana sahip olsa da LCD ekran olması bazı kullanıcıları hayal kırıklığına uğrattı diyebiliriz.

Buna ek olarak, 108 Mp kamera ile üst düzey kalitede fotoğraflar çekebilmenizin yanında, 5030 mAh batarya ile de uzun süreli bir kullanım vadediyor.

POCO marka telefonların artık klasikleşmiş renkleri olan mor, siyah ve gümüş renkleri ile sizleri bekliyor olacak. Telefonun çıkış fiyatı ise 167 dolar bandında olması bekleniyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR