Hit getirmesini beklediğimiz yeni Playstation 5 oyunu Astro Bot için son derece arz talep etkisinin büyük olduğunu görebiliyoruz. Nintendo oyun platformuna benzer bir şekilde oyunlarında tatlı diye adlandırabileceğimiz karakterlere yer vermeyi hedefleyen Playstation için Astro Bot bu ihtiyacı bir nebze de olsa karşılayacak gibi duruyor.

Daha önceki oyun serilerinden bildiğimiz Sackyboy karakterinin yanında benzer bir oyun daha bulundurmak için bu şekilde bir projeye dahil olan Playstation yetkilileri yeni bir konsol oyunu çıktığında bizleri karşılayan ufak tanıtım tarzı oyunları andırıyor.

Astro Bot Oyun İncelemesi

Astro Bot için aslında başlangıç seviyesinde bir çocuk oyunu olduğunu söyleyebiliriz. Bununla beraber soft oyun severlerin ve Playstation oyunlarının meraklısı olanların beğenebileceği tarzdan bir oyun olduğunu görebiliyoruz. Oyunu dijital anlamda tanımlamamız gerektiğinde ise üç boyutlu olan bir platform oyunu olduğunu söylememizde bir sakınca bulunmuyor.

Oyun içeriğine gelecek olursak toplamda 5 farklı gezegen olduğunu görebiliyoruz. Bu gezegenler oyun içinde bizlerin geçmesi gereken 5 farklı bölüme ev sahipliği yapıyor. Bölümleri geçmemiz için ise mantık çerçevesinde ve oyuna uygun hareket etmemiz gerekiyor. Oyun içinde PS5 kollarının Dualsense özelliklerini de aktif bir şekilde kullanmamız gerektiğini rahat bir şekilde söyleyebiliyoruz.

Astro Bot Oynanmaya Değer mi?

Playstation oyun dünyasının en dikkat çekici oyunlarından bir tanesi olmasını beklediğimiz Astro Bot aslında çok fazla oyuncuya hitap etmiyor. Elbette bu noktada arz talep ilişkisi de oynamaya değer olup olmadığını net bir şekilde bizlere söylüyor.

Renkli Dersler Telegram Kanalı ve Linki Renkli Dersler Telegram Kanalı ve Linki

Oyunun herkes tarafından tercih edilmemesi ve diğer taraftan da oyuncuların bu noktada online olarak oynanmayan bir oyunu pek sık tercih etmiyor olmasından dolayı oynamaya değer bir oyun olmadığını söyleyebiliriz. Ancak soft oyun sevenlerin ve yaşı küçük oyunculara oynatmak isteyenlerin tercih edebileceği bir oyun...

Editör: Şahsüver ÇITIR