Kripto Paralar Neden Düşüyor? 2024 Temmuz Kripto Paralar Neden Düşüyor? 2024 Temmuz

1 Temmuz , küresel piyasanın oldukça büyük bir artışa tanık olması nedeniyle altcoinler için oldukça başarılı geçti, ancak sonraki iki gün aynı eğilim ne yazık ki devam etmedi. Buna rağmen ayakta kalıp yatırımcılarına kazandırmaya devam eden nadir altcoinler de mevcut.

Toncoin

Toncoin şu anda Haziran ortasında belirlenen 8,25$'lık tüm zamanların en yüksek seviyesinden sadece %3 uzakta. Diğer altcoin'ler gibi Toncoin de yükseliş günlerinden sonra düşüş yaşadı, ancak bu durum kısa sürede değişti. Son 24 saatte TON fiyatı %4 arttı ve şu anda 8,00$ seviyesinde, yüksek piyasa kapitalizasyonuyla en iyi kriptolar listesinde Dogecoin'i geride bıraktı.

Gözden Kaçan Ancak Muazzam Potansiyel Taşıyan Yapay Zeka (Ai) Altcoinleri

Polkadot

Polkadot fiyatı, fiyatın 11,54 dolara yükseldiği Mart ayındaki yükselişinden bu yana dalgalanma yaşıyor. Son birkaç aydır, Haziran sonuna kadar değeri 5,6 dolara kadar düşen bir düşüş trendinin hakim olduğu Polkadot, bu hafta, %9'luk bir artıştan sonra 6,39 dolardan işlem görerek oldukça iyi bir geri dönüş yaptı. Ayın istatistiklerine göre hala %10'luk bir kayıp olsa da, yükselişi devam edecek gibi görünüyor.

Solana

Solana bu orta seviyelerde seyretti. Mart rallisi dışında büyük bir yükseliş olmadı. Altcoinlerde yaşanan düşüşünün ardından SOL, fiyatı 123,96 dolara düştü ancak daha sonra Solana ETF tartışması piyasadaki talebi artırdıkça işler değişmeye başladı. İki şirket, yani VanEck ve 21Shares, düşük maliyeti ve yüksek işlem kabiliyetleri nedeniyle Spot Solana ETF'sine başvurdu. Bu haberin duyulmasının ardından Solana fiyatı %8'lik bir artışın ardından 148,67 dolara fırladı.

BONK

BONK, son birkaç günde hafif bir düşüş yaşadıktan sonra yükseliş eğilimi gösterdi. Yılın başında büyük bir popülerlik kazanan BONK, piyasa hafifçe düşüşe geçtikten sonra popülerliğini yitirdi. BONK fiyatı son 24 saatte %5 ve hafta boyunca %10 artış göstererek değeri 0,00002526$ değere yüksedi. En iyi performans gösterdiği günlere kıyasla hala yüksek kayıpta olan altcoin, birçok diğer altcoin gibi benzer toparlanmalar deniyor. BONK, haziran sonuna doğru ağır bir düşüşle karşı karşıya kaldıktan sonra bu ay iyi bir başlangıç yapsa da yükselişe geçip geçmeyeceğini veya piyasanın aynı şekilde devam edip etmeyeceğini görmek gerekiyor.