1. Haberler
  2. Ekonomi Haberleri
  3. Piyasada Yeni Rota: Borsa İstanbul’da Öne Çıkan 20 Hisse

Piyasada Yeni Rota: Borsa İstanbul’da Öne Çıkan 20 Hisse

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son haftalarda yaşanan düşüşler yatırımcıları endişelendirse de, Borsa İstanbul’da yatırım fırsatları hız kesmeden devam ediyor. Yatırım ve araştırma şirketleri, önümüzdeki dönemde endeks üstü getiri sağlaması beklenen 20 şirket hissesini belirledi. Uzmanlar, piyasadaki geri çekilmelerin alım fırsatı sunduğunu vurgularken, bu hisselerin ilerleyen süreçte olumlu bir performans sergileyeceğine işaret ediyor.

Yatırım Fırsatları

ALB Yatırım Araştırma Analisti Ahmet Deniz Yağbasan, yatırımcılara sundukları model portföyde öne çıkan hisseleri paylaştı. Yağbasan, özellikle MAVI ve BIMAS hisselerinin gelecekte endeksin üzerinde bir getiri sağlayabileceğini vurguladı. Bu hisselerde yaşanan geri çekilmelerin, yatırımcılar için stratejik bir alım fırsatı sunduğunu belirtti.

Havacılık sektöründe de güçlü bir hareketlenme gözlemlendiğini ifade eden Yağbasan, başarılı bir turizm sezonunun etkisiyle THYAO ve TAVHL hisselerinde pozitif bir ivme beklediklerini açıkladı. Özellikle havacılık sektöründeki toparlanma ve artan yolcu talebinin, bu şirketlerin değerini artıracağını öngördü.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın yılın son çeyreğinde faiz indirimlerine başlayacağı beklentisi de piyasada olumlu bir hava yaratıyor. Uzmanlara göre, bu gelişmelerle birlikte Borsa İstanbul, yatırımcılar için cazip fırsatlar sunmaya devam edecek.

Piyasada Yeni Rota: Borsa İstanbul’da Öne Çıkan 20 Hisse
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!