Android temelli olarak üretilen her iki modelde de üstün özellikler ve kullanıcılarını mest eden detaylar yer alıyor. Öyle ki modelin ayrıcalıklı özellikleri ile Pixel serisi ve Galaxy modelleri ezeli bir rekabete dahil oluyorlar.

ÖSYM Gis Hata Veriyor! Çözümü 2024 ÖSYM Gis Hata Veriyor! Çözümü 2024

Tasarım olarak bakacak olursak Galaxy S24 modeli 7.6 mm kalınlığa sahip. Aynı zamanda 167 gramlık da bir ağırlığı bulunuyor. Pixel 9 modelinde ise 8.5 mm incelik ve diğer taraftan da 198 gram değerinde bir ağırlık bulunuyor. Suya ve toza dayanıklı olan bu iki model telefonda da tasarım anlamında sade ve şık bir görüntü elde edilmeye çalışılmış. Teknik detaylarını ise sizler için bir alt başlıkta derledik.

Teknik Açıdan Sizler İçin Karşılaştırdık!

Galaxy S24-1

Bu iki model arasında da farklılıklar sadece tasarım anlamında karşımıza çıkmıyor. Telefonların teknolojik donanım anlamında da birçok farkı ve benzer özellikleri de bulunuyor. Her iki cihazda da yer alan OLED ekranlar ve çözünürlük kısmında sağladıkları pek çok noktada görüntü kalitesini bizlere kanıtlıyor. Bunun yanında performans ve batarya kısmında ufak tefek farklılıklar ortaya çıkıyor.

Pixel 9 modelinde Tensor G4 işlemcisi yer alıyor. Batarya olarak ise 4700 mAh bir batarya yer alıyor. Galaxy S24 modelinde ise Exynos 2400 işlemcisi ile Pixel’in bir adım önüne geçiyor. Bataryada da 4000 mAh batarya ile bir adım gerisinde yer alıyor.

Fiyat Performans Açısından Hangisi Önde?

Her iki cihazın da donanım anlamında ufak tefek farklar ile birbirinden fark yarattıklarını görebiliyoruz. Bu noktada elbette satın alırken ücretlere dikkat etmemiz gerekiyor. Pixel 9 için global pazarda 960 dolarlık bir fiyat belirleniyor. S24 modelinde ise 815 dolarlık bir satış fiyatı bulunuyor. İşte bu şekilde ve karar sizin. Sizde hangisi daha uygun?

Editör: Şahsüver ÇITIR