1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Phd2 Geni Nedir? Nasıl Kilo Verilir?

Phd2 Geni Nedir? Nasıl Kilo Verilir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaz ayının da gelmesiyle birlikte artık kadın erkek demeden kilo vermek istiyoruz. Özellikle de fazla kilolardan kurtularak rahat bir nefes almak ve yaşam kalitemizi artırmak istiyoruz. Anca k ne spora gidecek gücümüz ne de diyet yapacak motivasyonumuz yok. Hiç merak etmeyin! Phd2 geni ile birlikte spora ve diyete ihtiyaç duymadan kilo vermeniz artık mümkün! Peki ya bu Phd2 geni nedir? Ne işe yarar ve nasıl kilo verilir? Gelin hep birlikte bu sorularınıza cevap bulalım…

Phd2 Geni Nedir? Nasıl Kilo Verilir?

Sağlıklı Kilo Verme

Son zamanlarda bilim insanları tarafından labaratuvar ortamında testleri yapılan ve insanların bir noktada kolay şekilde kilo vermesini sağlamasını hedefledikleri yeni bir gen üzerinde çalışıyorlar. Phd2 geni nasıl kilo verilir sorularına ilaç gibi geliyor. Özellikle de bu genin insanların yağlı kısımlarından kolaylıkla arınmasına yardımcı olacağı iddia ediliyor.

Günlük yaşamın koşuşturmacası içerisinde özellikle de spora gitmek ve diyet yapmak çekilmez bir çile gibi geliyor olabilir. Bu noktada hiç efor sarf etmeden ancak ameliyat olarak vücut bütünlüğünü de bozmak istemeyenler için Phd2 geni nedir sorusuna verilecek yanıt son derece hayati bir önem taşıyor. Bu genin insan hayatı için büyük bir dönemeç olduğunu söyleyebiliriz.

Phd2 geni ile ilgili yapılan araştırmalara göre bu gen direkt olarak metabolizmaya etki ettiği söyleniyor. Nasıl kilo verileceğine dair ise doğrudan metabolizmayı hızlandıracak bir etkisi olduğu için aslında insanların ek olarak efor sarf etmesine gerek kalmıyor.

Kullanılan gen tedavisi ile birlikte sadece kilo vermek değil obezite ve tip 2 diyabet gibi günümüzde oldukça yaygın olan bazı bilinen hastalıkların da önüne geçilmesi için büyük bir adım olacağı da belirtiliyor. Genin nasıl kilo verdirdiğine dair ise açıklamadan kaçınmayan uzmanlar vücutta yer alan kahverengi yağ dokusundan çıkması ile birlikte metabolizmayı hızlandırabildiğini öne sürüyor.

Phd2 geni nasıl kilo verilir sorularına önümüzdeki günlerde de oldukça rahat bir şekilde yanıt olacak gibi duruyor. Bu sayede insanlar yaz aylarına daha rahat şekilde girebilecek…

Phd2 Geni Nedir? Nasıl Kilo Verilir?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!