Diyar karakteriyle diziye dahil olan Pelin Akil sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla izleyicilerin merakını artırdı. Hem yeni hikâye hem de partner değişiklikleriyle gündeme gelen dizide yaşananlar dikkat çekiyor.

Dizinin takipçileri Seyran ve Ferit’in hikayesinin sona ermesiyle büyük şaşkınlık yaşarken, değişim bazı izleyicilerden tepki aldı. Ancak yapım ekibi yeni senaryo ile yoluna kararlı bir şekilde devam ediyor. Seyran ve Ferit’in yerine gelecek karakterlerin ekrana geleceği bu sezonda, Pelin Akil’in canlandırdığı Diyar, Ferit’in hayatına yeni yön verecek.

Yapı Çapkını Yeni Sezon Ne Zaman?

Yalı Çapkını Son Bölüm

Yaz aylarında izleyicilerini merakta bırakan Yalı Çapkını gelecek sezonuyla dönmeye hazırlanıyor. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizi haziran ayında yaptığı sezon finaliyle büyük heyecan yaratmıştı. Geri dönüş için gün sayan izleyiciler, 3. sezonun başlamasıyla birlikte neler olacağını merak ediyor.

Dizinin geçtiğimiz sezonu, dramatik olayları ve çarpıcı sahneleriyle dikkat çekmişti. Seyirciyi derinden etkileyen karakterlerin ilişkileri ve sırları gelecek sezonda hangi yöne evrilecek sorusu şimdiden gündemde.

3.sezonun ilk bölümünün 13 Eylül Cuma akşamı yayınlanması bekleniyor. Bu tarihle birlikte Yalı Çapkını izleyicisi yeniden ekran başına toplanacak. Karakterlerin yeni sezon hikayeleriyle ilgili detaylar şimdilik sır gibi saklansa da sürprizlerle dolu sezonun bizi beklediği kesin.

Teşkilat Dizisi Aybüke Pusat ve Tolga Sarıtaş’ı Bir Kez Daha Buluşturuyor! Teşkilat Dizisi Aybüke Pusat ve Tolga Sarıtaş’ı Bir Kez Daha Buluşturuyor!

Yalı Çapkını Konusu Ne?

Yalı Çapkını, dram ve romantizmi iç içe işleyen izleyiciyi ekran başına kilitleyen hikâye sunuyor. Dizinin merkezinde Gaziantep'in köklü ve saygın ailelerinden biri olan Korhan Ailesi yer alıyor. Ailenin reisi Halis Ağa hayatını gelenekler ve aile değerleri üzerine kurmuş bir adam olarak torunu Ferit’in sorumsuzca yaşam tarzına artık tahammül edemez hale gelir.

Ferit, gençliğinin verdiği hovardalıkla sürekli olaylara karışmakta ve aileyi zor durumda bırakmaktadır. Dizi yalnızca Ferit’in değişen hayatını değil aynı zamanda ailenin geçmişten gelen sırları ve çatışmalarıyla yüzleşmesini de anlatıyor. Yeni sezonu da 13 Eylül Cuma günü bizleri bekliyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR