Pelin Akil ve Anıl Altan Çifti: Boşanma İddiasındaki Köstebek Kim?

pelin-anil-bosanma-2.png

Magazin dünyasının yakından tanıdığı oyuncu Pelin Akil, eşi Anıl Altan ile evliliğinde dolaşan kara bulutları köstebek iddiasıyla reddediyor.

Pelin Akil ve Anıl Altan çifti, 7 yıl önce dünyaevine girdikten sonra uzun bir süre mutlu bir birliktelik sergilemişti. Ancak son zamanlarda çiftin arasında problemler olduğu ve hatta boşanma iddialarının ortaya atıldığı konuşuluyordu. Magazin basınında dolaşan bu söylentiler, çiftin evliliğine gölge düşürmüştü.

Pelin Akil’den Çarpıcı İtiraf: “Arkadaşlarımızla Küçük Problemlerimizi Paylaşıyoruz”

Pelin Akil, son günlerde çıkan evlilik sorunlarıyla ilgili basında çıkan haberlere yanıt verdi. Güzel oyuncu, arkadaşları arasında bir köstebek olduğunu ima ederek, “Arkadaşlarımızla küçük problemlerimizi paylaşıyoruz, sonra da yayılıyor” dedi. Akil, bu durumun sosyal medyada fotoğraf paylaşmamalarına bağlı olarak ortaya çıktığını belirtti.

Kar Tatile Çıkarak İddialara Son Verdiler

Çift, çıkan boşanma iddialarını yalanlamak ve düşman çatlatmak amacıyla geçtiğimiz günlerde ikiz kızları Alin ve Lina ile birlikte kar tatiline çıktı. Bu romantik kaçamağıyla, çift, medyanın gözündeki kötü izlenimi silmeye çalıştı.

Pelin Akil: “Her Şey Yolunda, Hiçbir Sorunumuz Yok”

Marka elçisi olarak tanıtılan Pelin Akil, basın mensuplarının boşanma iddialarıyla ilgili sorularına net cevaplar verdi. “Sosyal medyada fotoğraf paylaşmayınca sorun çıkıyor. Gerçekten hiçbir sorunumuz yok. Arkadaşlarımıza küçük problemlerimizi paylaşınca, ‘acaba kulaktan kulağa mı yayılıyor?’ diye kendimizi sorguladık. Her şey yolunda…” diyerek evliliklerinde herhangi bir problem olmadığını vurguladı. 

Üçüncü Çocuk İhtimali: “Düşünebilirim, Ama…”

Gazetecilerin çiftin aile planlarıyla ilgili sorularına da cevap veren Akil, “Üçüncü çocuğu düşünüyor musunuz?” sorusuna, “Düşünebilirim ama ya üç ile beraber dört de gelirse? Onun için göze alamayabilirim. Büyük konuşmayayım ama şu an öyle bir düşüncem yok” şeklinde cevap verdi.

Pelin Akil’in bu açıklamalarıyla çiftin boşanma iddiaları ortadan kalkarken, evliliklerinin yolunda olduğunu bir kez daha vurgulamış oldu.

Exit mobile version