USD33,99
EURO38,05
GBP45,33
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.827,64
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Yaşam Haberleri
  3. Pegasus’tan Yüksek Maaş ve Sınavsız İş İmkanı! Başvuru Yap!

Pegasus’tan Yüksek Maaş ve Sınavsız İş İmkanı! Başvuru Yap!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başvurular Pegasus’un resmi kariyer sayfası üzerinden alınacak. Adaylar, başvuru süreçlerine dair detaylı bilgileri ve gerekli belgeleri buradan temin edebilir. Şirket her adayın başvurusu üzerine dikkatle değerlendirme yapacak ve uygun görülen başvurularla iletişime geçilecek.

Pegasus İş Başvuru Şartları Nelerdir?

Pegasus Hava Yolları çeşitli pozisyonlarda görevlendirilmek üzere yeni adaylar arıyor. Başvuru yapacak kişilerin, en az ilköğretim mezunu olması şartı aranmaktadır. İşe alım sürecinde adayların 3’lü vardiya sistemine uyum sağlayabilme yeteneği önemlidir. Bu özellikle hava yolu sektöründe operasyonel verimlilik için kritik bir kriter olarak değerlendirilmektedir.

Pegasus Hisse Neden Düşüyor 2024 Mayıs

Ayrıca, adayların tercihen B veya C sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları beklenmektedir. Özellikle araç kullanımının söz konusu olduğu pozisyonlar için önemli niteliktir. Erkek adaylar için ise askeri hizmetlerini tamamlamış veya en az iki yıl süreyle tecil ettirmiş olmaları gerekmektedir. Bu durum adayların askeri yükümlülüklerini yerine getirmiş olmalarını garanti altına almayı amaçlamaktadır.

Başvuruların değerlendirileceği bir diğer kriter ise ikamet adresidir. Adayların Anadolu Yakası veya Gebze bölgesinde ikamet ediyor olmaları tercih edilmektedir.

Başvuru Nasıl Yapılır?

Pegasus Havayolları, personel alım süreçlerinde dijitalleşmeyi hızlandırarak başvuruları yalnızca elektronik ortamda kabul etmeye başladı. İş başvurusu yapmak isteyen adaylar artık sadece internet üzerinden gerçekleştirebilecekleri başvurularını belirlenen online platformda yapmaları gerekecek. Adayların başvuru yapabilmeleri için Pegasus’un resmi iş ilanları sayfasına erişim sağlamaları yeterli olacak.

Başvurular, https://www.kariyer.net/is-ilani/pegasus-havayollari-a-s-ucak-yukleme-iscisi-3907638 adresi üzerinden alınacak. Platform adaylara çeşitli iş pozisyonları hakkında detaylı bilgi sunarak başvuru sürecini daha erişilebilir ve şeffaf hale getiriyor. Sistem sayesinde adaylar, açık pozisyonları görüntüleyebilir gerekli bilgileri edinerek başvurularını kolayca tamamlayabilirler.

Adaylar belirtilen internet adresi üzerinden başvurularını gerçekleştirdiklerinde, Pegasus’un ilgili insan kaynakları departmanı tarafından yapılacak değerlendirme sürecinden sonra geri dönüş alacaklardır. Bu yeni sistem hem adaylar hem de Pegasus için başvuru süreçlerini daha verimli ve düzenli hale getirmeyi hedefliyor.

Pegasus’tan Yüksek Maaş ve Sınavsız İş İmkanı! Başvuru Yap!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!