Pakistanlı Yapışık İkizler Ayrıldı Mı? Fotoğrafları

Pakistanlı Yapışık İkizler Ayrıldı Mı Fotoğrafları

Pakistanlı yapışık ikizler ayrıldı mı? Ayrılma operasyonu başarılı geçti mi? Fotoğrafları ve detayları merak edilen bu tıbbi süreçte, ikizlerin sağlık durumu nasıl? Hangi doktorlar müdahale etti?

Dünya gündeminde yapışık ikiz olarak dünyaya gelen bebekler konuşuluyordu. Özellikle de bu bebeklerin nasıl bir kaderleri olacağı ve ölüp ölmeyecekleri de merak edilirken bir anda bu operasyon için Türkiye tercih edildi. Pakistanlı yapışık ikizler ayrıldı mı fotoğrafları ise bir anda sosyal medyada kullanıcıların ilgi odağı haline geldi. Peki gerçekten bu yapışık ikizler ayrıldı mı? Operasyon başarılı geçti mi?

Pakistanlı Yapışık İkizler Ayrıldı Mı? Fotoğrafları

Pakistanlı Yapışık İkizler Ayrıldı Mı

Pakistanlı yapışık ikizler ayrıldı mı fotoğraflarıyla birlikte sosyal medyada bir çığ gibi büyümeye devam ediyor. Bu fotoğrafın yayılmasıyla birlikte de ikizlerin birbirlerinden ayrılıp ayrılmadıkları ile ilgili sorular insanların dillerinden düşmüyor.

Tedavi amaçlı olarak geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye gelen ikizlerin operasyon için Türk doktorlarına güvenmesi ve aynı zamanda da Türkiye’de bu şekilde operasyonların gerçekleştirilmiş olması nedeniyle ameliyat alanı Türk hastaneleri tercih edilmişti. Daha önce buna benzer operasyonlardan başarı ile ayrılan doktorlar Pakistanlı yapışık ikizler için gerçekleştirdikleri operasyonda başarılı oldular mı? Yapışık ikizler ayrılı mı? Sorularına yanıt oluyor. Peki ya gerçekten bu operasyon başarılı oldu mu? Gelin birlikte bakalım…

Pakistanlı Yapışık İkizler

Kafalarından yapışık bir halde dünyaya gelen ve yaşamlarının çok uzun sürmeyeceği de tahmin edilen bu ikiz bebeklerin kaderleri bir anda değişiyor. Türkiye’de yaklaşık olarak 14 saatlik bir operasyon geçiren yapışık ikizler ayrıldı mı sorularıysa dünya gündemine yön vermeye devam ediyor.

8 aylık ikizler olan Mirha ve Minal siyam ikizlerinin operasyonunda bizzat Recep Tayyip Erdoğan devreye girerek bu ameliyatın yapılmasını sağladı. Türkiye’de meydana gelmesine rağmen aslında operasyonu ise Prof. Dr. Noor Ul Owase Jeelani gerçekleştirdi. Londra’dan sadece bu operasyon için getirilen Jeelani ikizler ayrıldı mı fotoğraflarını ise sosyal medyadan paylaştı. Ayırma işlemi başarı ile gerçekleştirildi.

Pakistanlı yapışık ikizler hakkında önümüzdeki günlerde daha detaylı fotoğrafları ve sağlık durumlarına ilişkin güncellemeyi de alacağız. Bu sayede hala yaşamlarını sürdürüp sürdürmediklerini de net bir şekilde görebileceğiz.

Exit mobile version