USD34,00
EURO38,01
GBP45,25
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.828,24
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Özgür Özel Rakı Olayı Nedir

Özgür Özel Rakı Olayı Nedir

Özgür Özel Rakı Olayı Nedir
Özgür Özel Rakı Olayı Nedir
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özgür özel rakı olayı nedir? CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Marmara Adası’ndaki ziyareti sadece siyasi mesajlarıyla değil. Aynı zamanda esprili anlarıyla da dikkat çekiyor. AK Parti’den CHP’ye geçen Marmara Adası’nda konuşma yapan Özel, adanın ulaşım bedelinin CHP yönetimiyle düşürüldüğünü hatırlatıyor. Ziyaret sırasında konuşan Özel, genel ekonomi fiyatlarına dikkat çekerken ayrıca alkol fiyatlarına da dikkat çekti. Ada gibi bir bölgede oldukça sık tüketilen içeceklerden biri rakıdır. Özgür Özel’de bunu bilerek bölge halkına fiyatların çok fazla olduğunu ve düşürülmesi gerektiği gibi konuları ele aldı.

Özgür Özel Rakı Olayı Nedir

Son günlerde sosyal medyada sıkça konuşulan rakı olayı nedir? Özgür özel yaptığı konuşma sırasında bir rakı hesabı yapmayı da ihmal etmedi. Esprili şekilde halkın ekonomik sıkıntılarına dikkat çekerken hesap sonrası alkışlar yükseldi. Bu sözler, alanda büyük gülüşmelere neden oldu ve halkla olan samimi bağını bir kez daha gösterdi.

Ziyaretin bir diğer önemli mesajı ise Marmara Adası’na ulaşım bedellerinin düşürülmesiyle ilgiliydi. Özel, mevcut belediye başkanı Aydın Dinçer’i işaret ederek Aydın başkan olmasaydı, ulaşım bedeli 1000 lira olacağını belirtti. Ama CHP yönetimi sayesinde 900 liradan 500 liraya düştüğünü de söyledi. Fiyatlar hakkında konuşan Özel olay rakıya gelince birçok kişi Özgür Özel rakı olayı nedir? sorusunun cevabını aramaya başladı.

Ekonomik zorlukları işaret eden Özel, AK parti yönetiminin gitmesi ve CHP’nin yönetime gelmesi durumunda alkol fiyatlarında düşüşe gideceğini söyledi. Peki Özel rakı olayı nedir? Özgür Özel’in ele aldığı sadece rakı fiyatları olmadı. Bu aralar hemen hemen her şeyin günlük zam almasına değinerek ekonomik zorlukları ele aldı.

Özel’in konuşmasının ardından haberlerde ve sosyal medyalarda sıkça konuşulan rakı olayı nedir? Özel CHP’li gelsin bu bedel 50 liraya düşecek diyerek rakı fiyatlarının çok düşeceğini aktardır. Özel’in esprili ve sıcak üslubu halkın ekonomik koşullarla ilgili endişelerini hafifletmeye yönelikti.

Rakı fiyatlarıyla ilgili konuşan Özel’in cümlesi bitince herkes alkışlamaya başladı. Özel rakı olayı konuşmasında alkışları keserek hemen araya girdi ve “Cümlenin sonunda alkış oldu değil mi? Demesinler ‘Adalılar bir tek rakıyı alkışlıyor.'” diyerek espri yaptı. Aynı zamanda ulaşım bedellerinin artmasından Recep Tayyip Erdoğan’ı sorumlu tuttu. Zammı Erdoğan yapıyor şeklinde konuştu.

Özgür Özel Rakı Olayı Nedir
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!