Mersin'in Yenişehir ilçesinde meydana gelen korkunç kazada, S.K. yönetimindeki otomobil kontrolden çıkarak hayvan pazarına girdi. Bu üzücü olayda 2'si ağır 8 kişi yaralandı, 7 küçükbaş hayvan ise hayatını kaybetti.

Kaza, dün saat 23.00 sıralarında Deniz Mahallesi Nevit Kodallı Caddesi'nde meydana geldi. S.K.'nin kullandığı otomobil, henüz bilinmeyen bir sebeple kontrolden çıkarak yol kenarındaki hayvan pazarına hızla girdi. Aracın pazarda bulunan kurbanlıklara ve vatandaşlara çarpması sonucu büyük bir panik yaşandı.

Kazanın hemen ardından çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine hızla sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, olay yerinde yaptıkları ilk müdahaleler sonrası 2'si ağır 8 yaralıyı ambulanslarla hastaneye götürdü. Yaralıların tedavileri sürerken, hayati tehlikesi olanların durumu ciddiyetini koruyor.

Hiraizerdüş Mersin Konseri Ne Zaman? Nerede Olacak? 2024 Hiraizerdüş Mersin Konseri Ne Zaman? Nerede Olacak? 2024

Yapılan incelemelerde, kazanın etkisiyle 7 küçükbaş hayvanın hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın ardından, kazaya sebebiyet veren otomobil sürücüsü S.K. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. S.K.'nin ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Kazanın nasıl meydana geldiğini ve sürücünün kontrolü nasıl kaybettiğini belirlemek için detaylı bir soruşturma başlatıldı.

Editör: Şahsüver ÇITIR