Onur Atilla, Altın Kelebek Ödülleri’nde Kerem Bürsin’i Neden Tiye Aldı?

altin-kelebek-te-gulduren-anlar-guldur-guldur-un-16592636-2271-z3.jpg

49.Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde “En İyi Romantik Komedi Dizisi Erkek Oyuncu”nun kazananı Kerem Bürsin, alışılmışın dışında İngilizce bir konuşma yaptı. Bu güçlü kılan etkenlerden biri, Bürsin’in sahnedeki rahat davranışları ve İngilizce dilindeki yetkinliğiydi.

Rüştü Onur Atilla’nın Taklidi ve Salonu Güldürmesi

Gecenin sürpriz anlarından biri, Güldür Güldür Show ekibinden Rüştü Onur Atilla’nın sahneye çıkmasıyla yaşandı. Onur Atilla, Kerem Bürsin’in İngilizce konuşmasını taklit ederek salondakilere keyifli anlar yaşattı. Bürsin’in ses tonu, mimikleri ve kullanışlı İngilizce sözlerle taklit yapması, izleyicileri kahkahalara boğdu.

Güldür Güldür Show’un Kazandığı Ödül ve Onur Atilla’nın Performansı

Gecede Güldür Güldür Show ekibi, “En İyi Komedi Dizisi”ni kazandı. Ödül almak için sahneye çıkan ekipten Rüştü Onur Atilla, Kerem Bürsin taklidini sergileyerek atmosferi daha da neşelendirdi. Onur Atilla’nın kendine özgü mizah anlayışı, gerçekleştirmeye yönelik muhteşem bir gece yaşattı.

Onur Atilla’nın İngilizce Taklidi ve Espri Anlayışı

Onur Atilla, Kerem Bürsin taklidinde İngilizce kelimelerle yaptığı esprilerle salonu coşturdu. “Okey okey tamam, the man” gibi ifadelerle Bürsin’in konuşmasını başarıyla taklit eden Atilla, “Benim İngilizcem bu kadar” diyerek sonlandırdı. Bu an, geceye damgasını vuran komik ve eğlenceli bir detay oldu.

Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde yaşanan bu komik anlar, sanat dünyasının farklı renklerini buluşturan ve sunulane muhteşem bir gece yaşatan bir etkinlik olarak anılarda kaldı.

Exit mobile version