Önümüzdeki Yıllarda Çıkması Beklenen Süper Arabalar

2025-arabalar.jpg

Tonlarca beygir gücüne ve pist kabiliyetine sahip bir şey arıyorsanız, şanslısınız. Önümüzdeki birkaç yıl içinde Aston Martin, McLaren, Dodge ve hatta Tesla gibi markaların onlarca yeni süper otomobilini göreceksiniz. Bu araçların çoğu 1.000 bg’nin üzerinde güce ve saatte 320 kilometrenin üzerinde azami hıza sahip ve neredeyse tamamı şık ve modern olacak.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio EV

Çıkış Tarihi: 2025

Alfa Romeo elektrikliye geçiyor ve tam elektrikli araç özelliklerini alabilecek ilk otomobillerden biri de ikonik Giulia Quadrifoglio. İddialar, dört kapılı süper sedanın 2025’te piyasaya sürüldüğünde 1.000 bg’den fazla güce sahip olabileceğini ve hatta bir fastback wagon versiyonunu da içerebileceğini söylüyor.

AMG Elektrikli Süper SUV

Çıkış Tarihi: 2026

AMG başka bir hiper otomobil üretmiyor, çünkü ellerinde AMG One zaten var. Bunun yerine şirket, 2026’da piyasaya sürülmesi planlanan, 1.000 beygir gücünden fazla güce sahip yeni bir elektrikli süper SUV’a odaklanacak . Bu, ısmarlama bir AMG aracı olacak (yani Mercedes markası olmayacak) ve Lotus Eletre ve Porsche’nin yakında çıkacak olan üç sıralı modeliyle rekabet edecek.

Ferrari Elektrikli Süper Araba

Çıkış Tarihi: 2025

Ferrari’nin ilk SUV’u Purosangue daha geçen yıl duyuruldu ve İtalyan otomobil üreticisinin tamamen elektrikli bir süper otomobilini 2025 yılında muhtemelen anca görürüz. CEO Benedetto Vigna, Ferrari’nin ilk EV’sinin duygusal bir araç olacağını ve diğer elektrikli otomobillerle karşılaştırıldığında ” benzersiz bir sürüş deneyimi ” sunacağını söyledi.

Honda Elektrikli Spor Araba

Çıkış Tarihi: 2026

Honda bu yılın başlarında sıra dışı Sedan konseptine sahip yeni elektrikli spor otomobilinin ön tanıtımını sessizce yapmıştı. Markanın yeni 0 Serisi EV serisinin ilklerinden biri olacak ve 2026’da satışa sunulması planlanıyor. Ayrıntılar biraz fark edebilir ancak üretim modelinin konseptle aynı tasarım öğelerinin çoğuna sahip olacağı umuluyor.

Hyundai N EV

Çıkış Tarihi: 2025

Hyundai Ioniq 5 N etkileyici ama pahalı. Ancak Hyundai, bütçe dostu bir N modeliyle uygun fiyatlı elektrik performansını kitlelere ulaştırmak istiyor. Ioniq 5 N’den daha küçük ve önemli ölçüde daha ucuz olacak bu model, önümüzdeki yılın başlarında ortaya çıkabilir. Çıkışına yaklaştıkça daha fazla ayrıntının paylaşılması bekleniyor.

Exit mobile version