170 Neden Meşgul Çalar? Sebebi Nedir? 2024 170 Neden Meşgul Çalar? Sebebi Nedir? 2024

Çin’den ulaşan haberlerle birlikte Oneplus Open 2 çok iddialı bir şekilde geliyor. OPPO ve Oneplus tarafından yapılan bu ürün yakında tüm kullanıcıların önüne çıkacak. Özellikle ikinci neslinde bazı değişimlerin olacağı da kaydedildi. Akıllı telefon dünyasında yaşanan bu gelişmeler ister istemez diğer teknoloji devlerini de etkiliyor. İnsanların daha konforlu bir kullanma ulaşması için çabalar sürüyor.

Bataryası Çok Büyük

Gelen sızıntılar arasında Bataryasıyla ilgili ilgi çekici gelişmeler olduğu görülüyor. Oneplus Open 2 şu anda geliştirme aşamasında. Bu aşamada özellikle 6000 mAh büyüklüğünde bir bataryaya sahip olacağı kaydedildi. Önceki cihazında 4805 mAh bir bataryası olduğu hesaba katıldığında bu yaşanan muhteşem bir gelişmedir. Daha önce piyasaya çıkan Open kullanıcılarının beğenisini kazanmıştı. Ancak çıkacak olan bu cihaz gölgede bırakacak gibi duruyor.

Katlanabilir telefonlara her ne kadar kısıtlı alan olsa da daha büyük bataryalar koymak kullanıcı konforu açısından epey mantıklı duruyor. Daha uzun bir kullanım süresine sahip olmak için bataryanın büyük olması gerekiyor. Open 2 cihazında bu deneniyor. Bu konuda sonuç elde etmek için Glacier Battery gibi yeni bir teknolojinin devreye girmesi planlanıyor.

Oneplus Open 2 Detayları

Oneplus Open 2 sadece bataryasıyla değil diğer detaylarıyla da ön plana çıkıyor. Baktığınız zaman Snapdragon 8 Gen 4 Yonga setiyle geliyor. Ekran olarak büyük denebilir. Zira 7.8 inç büyüklüğünde olacağı söyleniyor. 2k AMOLED ekranı ve 120 Hz yenileme hızının olacağı konuşuluyor. Yeni gelecek olan bu cihazla birlikte uzun yıllar kullanım olanağı sunacağı kesin.

Oneplus Open 2

Yeniden markalaşarak çıkacak olan bu cihaz daha şimdiden herkeste heyecan yarattı. Çünkü katlanabilir telefona ilgisi olan ancak daha iyi özellikleri olan telefonlara her zaman ilgi duyuluyor. Nitekim OPPO ve Oneplus bu durumu daha da geliştirerek kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Büyük ekranı ve büyük bataryasıyla herkes için daha iyi bir kullanım sunuyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR