Resmi kaynaklardan yapılan açıklamalar amiral gemisi modelinin ne zaman tanıtılacağını netleştirirken merakla beklenen detaylar teknoloji tutkunları arasında büyük bir heyecan yarattı. Ülkemizde de aktif olarak faaliyet gösteren ve her geçen gün daha fazla kullanıcıya ulaşan OnePlus yeni seriyle çıtayı bir kez daha yukarı taşımayı hedefliyor.

OnePlus 13 piyasaya çıkmadan önce birçok sızıntıya sahne oldu. Teknoloji dünyasının güvenilir kaynakları, cihaz hakkında pek çok bilgi paylaşarak beklentileri daha da yükseltti. Özellikle tasarımı donanım özellikleri ve performansıyla ilgili yapılan iddialar telefonun güçlü rakip olacağını şimdiden kanıtlar nitelikte.

OnePlus 13 Ne Zaman Çıkıyor?

Oneplus 13

Yeni Android 15 Geliyor! Peki Farkı Ne Olacak? Yeni Android 15 Geliyor! Peki Farkı Ne Olacak?

13 serisinin ne zaman tanıtılacağına dair sızdırılan bilgiler, daha önce ekim ayını işaret ediyordu. Bugün gelen resmi açıklamayla birlikte söylentiler de doğrulanmış oldu. Teknoloji dünyasında büyük ilgi gören yeni model yakın zamanda resmen sahneye çıkacak.

OnePlus Başkanı Li Jie Louis Çin'in popüler sosyal medya platformu Weibo üzerinden yaptığı paylaşımda, 13’ün tanıtımının ekim ayında gerçekleştirileceğini duyurdu. Yapılan duyuru bizleri daha fazla heyecanlandırıyor.

OnePlus 13 Özellikleri

anıtım tarihine dair çıkan haberlerin ardından cihazın teknik detayları hakkında da bazı önemli bilgiler gün yüzüne çıkmaya başladı. Özellikle batarya kapasitesi ve şarj özellikleri dikkat çekici. Sızan bilgilere göre, OnePlus 13 tam 6.000mAh'lik devasa batarya ile gelecek. Bu önceki model olan 12’nin 5.400mAh’lik bataryasına kıyasla oldukça önemli bir artış yaşandığını görüyoruz.

Sadece batarya kapasitesi değil şarj hızı da 13'te göz dolduracak gibi. 100W kablolu şarj desteği sayesinde, telefonunuzu kısa sürede tam doluluğa ulaştırabileceksiniz. Üstelik kablosuz şarj konusunda da iddialı.

Ancak kamera tarafında beklenen büyük yenilikler görülmüyor. 13'ün kamera performansı açısından önceki modele kıyasla pek fark yaratmayacağı söyleniyor. 50 Megapiksel LYT808 ana kamera sensörü ile geleceği belirtilen cihazda OnePlus 12'ye benzer kamera deneyimi yaşanacak gibi görünüyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR