1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Ölüm Tehdidi Gerçek Oldu: Masaj Salonunda Cinayet

Ölüm Tehdidi Gerçek Oldu: Masaj Salonunda Cinayet

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konya’nın Selçuklu ilçesinde, bir masaj salonunda çalışan Elif Ceren Arslan, eski sevgilisi Emrah D. tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Cinayetten bir ay önce, ölüm tehditleri aldığını belirterek şikayetçi olan genç kadın, uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Olayla ilgili detaylar, Arslan’ın yaşadığı zorlu süreçleri gözler önüne serdi.

Masaj Salonunda Cinayet

Olay, geçtiğimiz Salı günü Konya’nın Selçuklu ilçesi Parsana Mahallesi’nde bulunan bir masaj salonunda meydana geldi. Polis ekiplerine gelen bir ihbar üzerine olay yerine intikal eden sağlık ve güvenlik güçleri, Elif Ceren Arslan’ın cansız bedenini göğsünden bıçaklanmış halde buldu. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sonucu, Arslan’ı öldüren kişinin eski sevgilisi Emrah D. olduğu belirlendi.

Yapılan incelemelerin ardından polis, zanlı Emrah D.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Emrah D., emniyetteki ilk sorgusunda cinayeti işlediğini kabul etti. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uzaklaştırma Kararı ve Tehditler

30 yaşındaki Elif Ceren Arslan, bir süre önce yaşadığı ilişkiyle ilgili sıkıntılar yaşamış ve eski sevgilisi Emrah D. tarafından şiddete maruz kalmıştı. Dört çocuk annesi olan Arslan, Emrah D.’nin tehditleri ve saldırıları sonucunda bir ay önce emniyete başvurarak şikayetçi olmuş, uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Genç kadının, Emrah D.’nin kendisini ve çocuğunu ölümle tehdit ettiğini belirttiği öğrenildi. Arslan, ifadesinde, Emrah D. ile yaklaşık dokuz ay boyunca gayri resmi olarak birlikte yaşadıklarını, ancak aldattığını öğrendiğinde aralarında tartışmalar yaşandığını söyledi.

Arslan’ın ifadesinde, Emrah D.’nin kendisine tokat atıp, çenesine yumruk attığını belirttiği ve bunun üzerine darp raporu aldığını ifade ettiği öğrenildi. Genç kadın, bu süreçte tehdit ve şiddet altında yaşamaya devam etmiş, ancak ne yazık ki korunma çabalarına rağmen acı son kaçınılmaz olmuştu.

Ölüm Tehdidi Gerçek Oldu: Masaj Salonunda Cinayet
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!