Ödemiş’te Kan Donduran Cinayet: Sokak Ortasında Eşini Öldürdü

izmirde-kadin-cinayeti.jpg

İzmir’in Ödemiş ilçesinde yaşanan dehşet verici olay, tüm kenti yasa boğdu. Atatürk Mahallesi Ulus Meydanı’nda gerçekleşen saldırıda, Özkan Karabıyık, boşanma aşamasında olduğu eşi Esin Karabıyık ve onun yakını Ebru Duvar’a sokak ortasında bıçakla saldırdı. Saat 16.00 sıralarında meydana gelen olayda, Özkan Karabıyık, henüz bilinmeyen bir nedenle eşini ve onun yakınını bıçakladıktan sonra, aynı bıçakla kendine de zarar verdi.

Çevredeki vatandaşlar, saldırıyı durdurmaya çalıştı ancak ne yazık ki başarılı olamadı. Olayın ardından çevredekilerin ihbarıyla hızla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından acilen Ödemiş Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Özkan Karabıyık ve Ebru Duvar, doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Durumu ağır olan Esin Karabıyık’ın ise tedavisi sürüyor. Olay, büyük bir şok ve üzüntü yarattı, saldırının nedenine ilişkin soruşturma başlatıldı.

Exit mobile version