Narin Güran’ın Kesin Ölüm Nedeni Nedir?

kayip-narin-bulundu-mu.jpg

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde meydana gelen Narin Güran olayı, büyük bir üzüntü ve infial yaratmaya devam ediyor. 21 Ağustos’ta kaybolan Narin Güran’ın kesin ölüm nedeni nedir? sorusu hala cevap arıyor. 19 gün sonra dere yatağında bir çuval içerisinde bulunmuştu. Üzerinin taş ve çalılıklarla kapatılmış olması, olayın soğukkanlılıkla gerçekleştiğini gösteriyor. Narin’in kayboluşu ve ardından gelen acı son, birçok soru işaretiyle dolu cinayet soruşturmasının başlamasına neden oldu.

Narin Güran’ın Kesin Ölüm Nedeni Nedir?

Soruşturma kapsamında Narin’e ait DNA izleri bulunan amcası Salim Güran ve cesedi taşımakla suçlanan Nevzat Bahtiyar tutuklanmıştır. Amcanın çalışanının yanı sıra, Narin’in annesi Yüksel Güran abisi Enes Güran ile toplamda 11 kişi tutuklandı. Peki küçük kızın kesin ölüm nedeni nedir? kim öldürdü? gibi sorular cevap arıyor.

Narin Güran’ın kesin ölüm nedeni nedir? bu sorunun cevabı için şimdi gözler İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda. Narin’in kesin ölüm nedeni, detaylı otopsinin ardından belirlenecek. 9 Eylül’de Narin’in cenazesinden alınan 91 bulgu, inceleme için adli tıpa gönderildi. Raporun 23 Eylül’de açıklanması bekleniyor.

Bu tarihle birlikte Narin’in yaşadığı son anların ve ölümüne neden olan olayların daha net şekilde aydınlatılması umuluyor. Olayın seyrini değiştirecek rapor, tüm sürecin kilit noktası olacak. Rapor açıklanmadan önce Narin’in kesin ölüm nedeni ile ilgili birçok iddia da ortaya atılıyor. Birçok kişi abisinin öldürdüğünü düşünürken bazı iddialar amcanın öldürdüğü yönünde.

Narin Güran’ın kesin ölüm nedeninin açıklanması beklenirken köy halkının olayı kapatmaya çalıştığı görünüyor. Köy halkının olayı neden kapatmaya çalıştığı yapılan sahte ihbarlar ve başka kimlerin olay içinde olduğu araştırılıyor. Ayrıca Narin’in ölümüne dair ilk belirlemeler boğazının sıkılarak, yani boğulma yoluyla hayatına son verildiği tespit edildi.

Boğulma olayları sonrasında küçük kızın ağzından dışarıya çıkan sıvının izleri olayın anlaşılmasında kritik rol oynuyor. Bu durum, Narin’in kesin ölüm nedeni hakkında bilgi veriyor. Amcasının aracında yapılan incelemelerde, ön koltuk ve direksiyonda sıvının izlerine rastlanmıştı. Bu durum soruşturmanın seyrini değiştirse de olayda kimlerin parmağı olduğu önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Exit mobile version