Narin Güran nasıl öldü? Kesin sebebi belirlendi mi? Asıl katil kim? Soruları ülkeyi en çok meşgul eden sorular arasında yer alıyor. Olayın gerçekleştiği ilk günden beri tüm ülkenin yakından takip ettiği Narin olayında sır perdesi aralanıyor mu? Pek çok sorgu yapıldı. Binlerce arama yapıldı. Günler sonra Narin’in cansız bedenine ulaşıldı. Şimdi ise akıllarda tek bir soru var Narin’in katili kim? Şu an tutuklular arasında abi Enes Güran anne Yüksel Güran ve amca Salim Güran bulunuyor. Sosyal medyada pek çok farklı senaryo yazılıyor. Katilin kim olduğuna günden güne yaklaşılıyor. Baba Güran serbest bırakıldı. Serbest bırakılmasının ardından açıklama yapan baba suçlu eşi kardeşi ya da her kimse cezalandırılmasını istedi. Peki Narin Güran katili kim? Nasıl öldü? Kesin sebebi belirlendi mi? İşte bu sorulan tüm yanıtları haberimizde….

Kristal Tehlikesi: Metamfetamin Son 5 Yılda 601 Can Aldı, 2023'te Ölümler Zirve Yaptı! Kristal Tehlikesi: Metamfetamin Son 5 Yılda 601 Can Aldı, 2023'te Ölümler Zirve Yaptı!

Narin Güran Nasıl Öldü? Kesin Sebebi Belirlendi Mi? Asıl Katil Kim

Kayıp Narin

Ülke gündeminden bir an bile düşmeyen Narin cinayetinin katilinin bulunması dört gözle bekleniyor. Her gün devam eden itinalı bir çalışma söz konusu. Narin Güran nasıl öldü? Sorusuna tüm ülke bir yorumda bulunuyor. Peki Narin Güran cinayetinde asıl katil kim? Sosyal medya cinayetle ve sorgularla ilgili gelişmelerin paylaşılmasında ve yayılmasında en önemli unsurlar arasında. Yayın yasağının kaldırıldığı dosyada basına sızan tüm detaylar vatandaşlarla paylaşılıyor. İlk olarak abi Enes’in kolundaki ısırık izleri şüphe uyandırmıştı. Kendini ısırdığını belirten abiden konuyla ilgili yeni bir açıklama da geldi.

Abi Enes Narin Güran cinayeti kapsamında kardeşinin arama çalışmaları başladığında sinirlerini kontrol edemediğini ve kendini ısırarak öfkesini dindirmeye çalıştığını açıkladı. Sırtında oluşan izler içinde yine aynı şekilde kardeşi Narin Güran’ı arama çalışmaları sırasında mısır tarlasında oluştuğunu belirtti. Yapılan çalışmalar neticesinde Narin’in evin ahırında öldürüldüğü üzerinde duruluyor. Telefonlardan gelen sinyaller incelendiğinde anne abi ve yengenin sinyaller ahır çevresinde birleşiyor. Yenge Maşallah’da Narin Güran kaybolma saatlerinde 2 kez ahır çevresinde sinyal vermiş. Kafaları karıştıran bu gelişmeler sonrasında Narin Güran kesin ölüm sebebi merak ediliyor.

Narin’in ahırda susturulmak istendiği iddiaları güç kazanmış durumda. Hatta iddialara göre Narin’in ağzı kapatılmış ama o esnada ölmemiş. İkinci kez ağzı kapatılmış. Aynı zamanda boyun bölgesinde de ip izi olduğu söylentiler arasında. Narin Güran katili kim? Soruları sorulurken çok önemli bir gelişme yaşandı. Amca Salim Güran’ın çalışanı Ramazan’ı arayarak kız öldü mü? Sorusunu yönelttiği kayıtlarla ispatlandı. Bu gelişmeler doğrultusunda katilin kim olduğu henüz netlik kazanmadı.

Editör: Şahsüver ÇITIR