Diyarbakır’da 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili gözaltına alınan 22 şüphelinin sorgusu devam ediyor. Cinayetle bağlantılı olarak amca Salim Güran ve itirafçı Nevzat Bahtiyar tutuklandı. Bahtiyar, Narin'in cesedini yok etme karşılığında 200 bin TL'ye anlaştığını itiraf etti.

İzmirim Öğrenci Kartı Almak İçin Ne Yapmak Gerekiyor? İzmirim Öğrenci Kartı Almak İçin Ne Yapmak Gerekiyor?

Amca Salim Güran ve İtirafçı Nevzat Bahtiyar Tutuklandı

Soruşturma kapsamında tutuklanan Nevzat Bahtiyar, ifadesinde amca Salim Güran’ın kendisini tehdit ettiğini söyledi. Bahtiyar, "Salim bana, 'Narin’i öldürdüm, bu cesedi yok et, yoksa seni ve aileni öldürürüm' dedi" şeklinde ifade verdi.

Cesedi Saklamak İçin Neden Bahtiyar Seçildi?

Amca Salim Güran'ın, cesedi saklaması için sıvacı ve duvar ustası olan Nevzat Bahtiyar'ı seçmesi dikkat çekti. Güran'ın yakınları, Bahtiyar’ın mesleği sayesinde cesedi kimsenin bulamayacağı şekilde saklayabileceğini düşündüğünü ifade etti.

Narin Güran cinayetiyle ilgili olarak anne, baba ve iki abisinin de dahil olduğu 22 kişinin sorgulama işlemleri jandarma tarafından sürdürülüyor. Cinayetin tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmalar devam ederken, olayın arka planı hakkında yeni detaylar ortaya çıkıyor.

Editör: Genel Haber