Muş’ta Feci Kaza: 7 Yaralı, 2’si Ağır!

musta-trafik-kazasi.jpg

Muş’ta meydana gelen trafik kazasında iki otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı, yaralılardan ikisinin durumu ağır. Kaza, Muş-Bingöl Karayolu’nun Tarihi Murat Köprüsü mevkiinde gerçekleşti. Kazanın ardından olay yerine hemen sağlık, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre, sürücüleri henüz belirlenemeyen 23 DR 780 ve 49 AAZ 558 plakalı iki otomobil, Murat Köprüsü yakınlarında kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle araçlar hurdaya dönerken, araçlarda bulunan 7 kişi yaralandı. Yaralılar arasında 2’sinin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla Muş Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Hasan Özçelik (66), Muhammed Eyüp B. (9), Harun E. (15), Ziya B. (53), Tenzile E. (43), Mevlüt B. (16) ve Teklife B. (53) tedavi altına alındı. Sağlık ekipleri, durumu ağır olan yaralılar için yoğun çaba sarf ediyor.

Kaza sonrası Muş-Bingöl Karayolu’nda trafik bir süreliğine kontrollü olarak sağlanırken, polis ekipleri olay yerinde geniş çaplı bir inceleme başlattı. Kazanın nasıl meydana geldiği ve sorumluların tespit edilmesi için detaylı soruşturma devam ediyor.

Exit mobile version