Beşiktaş'ın Yıldızı Aboubakar Süper Lig'in Yeni Adresinde, Hatayspor'a Transfer Bombası! Beşiktaş'ın Yıldızı Aboubakar Süper Lig'in Yeni Adresinde, Hatayspor'a Transfer Bombası!

Geçen sezon topladığı rekor puana rağmen şampiyonluğu kıl payı kaçıran Fenerbahçe'de teknik direktörlüğe Jose Mourinho getirilmişti. Sarı-lacivertli ekip Portekizli teknik adamın gelişinin ardından Ferdi Kadıoğlu, Dusan Tadic ve Edin Dzeko gibi iskelet kadrosundaki isimleri takımda tutmayı başardı. Bunların yanı sıra önemli isimlerle kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe'de bir orta saha oyuncusu ile transfer döneminin kapanması bekleniyor. Jose Mourinho'nun da onayını alan yönetim üç isme odaklandı.

İlk Hedef İbrahim Sangare

Premier League takımlarından Nottingham Forest forması giyen Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu İbrahim Sangare, Fenerbahçe'nin 6 numara transferinde ilk hedefi olarak öne çıkıyor. 2023-2024 yazında 35 Milyon Euro gibi yüksek bir fiyata İngiliz ekibine katılan 26 yaşındaki orta saha, ön libero mevkiinde görev yaptığı 24 maçta 2 gol 1 asist yaptı.

Sofyan Amrabat Fırsat Transferi Olabilir

Geçtiğimiz sezon Manchester United'da kiralık olarak forma giyen Sofyan Amrabat, Fenerbahçe'nin fırsat transferi olarak değerlendirebileceği bir diğer isim. Fiorentina'nın oyuncusu olan Faslı orta için yaklaşık 10-12 Milyon Euro bonservis bedeli belirlendi. Adı Galatasaray ile de geçen orta saha oyuncusu kesici özelliklerinin yanı sıra 6-8 numara pozisyonlarının ikisini de oynamaya müsait.

Mou'nun Favorisi Sander Berge

Jose Mourinho takımlarında genelde 4-3-3 sisteminde iki ofansif orta sahanın arkasında olan isimler uzun boylu, kesici ve teknik isimler olur. Bu sisteme listede en çok uyan isim ise Sander Berge. Kendisi Mourinho tarafından çok isteniyor. İngiltere Championship ekiplerinden Burnley forması giyen Norveçli orta saha daha fazla göz önünde olmak istediği bir kulübe transferine yeşil ışık yakmıştı. Fenerbahçe 10-15 Milyon Euro arası bir bonservis bedeli öderse, oyuncuyu kadrosuna katabilir.

Editör: Şahsüver ÇITIR