USD34,10
EURO38,09
GBP45,59
BIST9.900,25
GR. ALTIN2.875,16
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Mourinho Ağlayan Bir Adam Fotoğraf Olayı Nedir?

Mourinho Ağlayan Bir Adam Fotoğraf Olayı Nedir?

Mourinho Ağlayan Bir Adam Fotoğraf Olayı Nedir
Mourinho Ağlayan Bir Adam Fotoğraf Olayı Nedir
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, Fenerbahçe ile Kadıköy’de oynadığı derbiden 3-1’lik galibiyetle ayrılarak taraftarlarını sevince boğdu. Bu önemli galibiyet sonrasında sosyal medya üzerinden Galatasaray rakibine karşı alaycı gönderi paylaştı. Mourinho ağalayan bir adam fotoğrafı olayı nedir? Galatasarın Mourinho’nun kitabına yaptığı gönderme sosyal medya üzerinden büyük yangı buluyor. Galatasarylı taraftarlar bu konuya gülerken fenerbahçe taraftarı ise agresif tavır sergiliyor. Centilmence bir maç olmadığı maç sonucu 2 tarafında yaptığı ufak çaplı laf çatışmalarıyla görmek mümkün.

Mourinho Ağlayan Bir Adam Fotoğraf Olayı Nedir?

Peki maçta neler oldu? Goller Fenerbahçe kalecisi Dominik Livakovic’in talihsiz anı sonucu kendi kalesine gönderdiği top Dries Mertens’in akıllı vuruşu ve Gabriel Sara’nın etkili oyunu belirledi. Fenerbahçe ise tek golünü, Edin Dzeko’nun penaltıdan attığı golle buldu. Maç sonrasında ağlayan adam fotoğrafı olay oldu.

Bu sonuçla birlikte Galatasaray, Süper Lig’de müthiş başlangıç yaparak üst üste 6. galibiyetini aldı. Sarı-kırmızılı ekip sezona kusursuz giriş yaparken, liderlik koltuğunda rahat bir konuma yerleşiyor. Ancak tüm başarısının akabinde futbolda centilmenlik göstermediği de görünüyor. Mourinho kitabı olan “the special one” kullanılarak üzerine “the crying man” yazısı yazılarak paylaşım yapıldı.

Fenerbahçe’nin sezona iyi bir giriş yaptığı göz ardı edilemez. 4 galibiyet ve 1 beraberlikle sezona güçlü başlayan ekip, derbiden beklediği sonucu alamasa da performans açısından umut veriyor. Mourinho’nun takım üzerinde yarattığı etki ilerleyen haftalarda daha da belirgin hale gelecek gibi görünüyor. Ancak Galatasaray’ın galibiyetle rakiplerine gözdağı verdiği bir gerçek.

Jose Mourinho’nun ağlayan adam fotoğrafı futbol dünyasında ses getiren olay haline geldi. Bugün Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbide Fenerbahçe, Galatasaray’a 3-1’lik mağlubiyet aldı. Maç sonrası Mourinho yüksek tempoda başladıklarını vurgulayarak takımın performansını değerlendirdi.

Maç sonrası bir çok kişi fotoğraf olayı nedir? sorusunun cevabını aramaya başladı. Galatasaray taraftarları ise sosyal medya üzerinden Mourinho’nun bu durumu ile alay ederek onun “The Special One” isimli kitabına göndermede bulundu. “The Crying Man” yani “Ağlayan Bir Adam” ifadesi, sosyal medyada paylaşılan mizahi içerik olarak dikkat çekiyor.

Mourinho Ağlayan Bir Adam Fotoğraf Olayı Nedir?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!