USD34,18
EURO38,24
GBP45,87
BIST9.829,19
GR. ALTIN2.936,58
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Miray’ı Ezen Öğretmen Kimdir? Nerelidir

Miray’ı Ezen Öğretmen Kimdir? Nerelidir

Miray Ezen Öğretmen
Miray Ezen Öğretmen
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Miray’ı ezen öğretmen kimdir? Nereli? gibi sorular basında ve sosyal medya platformlarında sıklıkla karşımıza çıkmaya devam ediyor. Özellikle ülke gündeminde geniş yer bulan bu üzücü olay eğitim alanını kapsayan bir konu olarak karşımıza çıkmaktadır. Eğitim öğretim hayatının ilk gününde Miray’ı hayattan ve arkadaşlarından koparan öğretmen kimdir? Çocuğu okul bahçesinde mi ezdi? Olay nasıl gelişti? Gibi sorularınızın hepsine haberimizde yanıt bulacaksınız.

Miray’ı Ezen Öğretmen Kimdir? Nerelidir

Miray Ezen Öğretmen Kimdir
Miray Ezen Öğretmen Kimdir

Henüz 7 yaşındaydı Mira… Arkadaşlarıyla okulun ilk gününde hem tanışıyor hem de hasret gideriyordu. Ancak okulda en sevdiği öğretmenlerinden belki de bir tanesi olan öğretmeni tarafından hayatına son verildi. Büyük bir dikkatsizliğin sonucu olarak öldüğü belirtilen Miray’ın ailesi, arkadaşları ve sevenleri göz yaşlarına boğuldu.

Gündeme gelen bu ölüm haberi sonrasında ise Miray’ı ezen öğretmen nerelidir ve kimdir soruları sorulmaya başladı. Kazanın hemen ardından hakim karşısına çıkan öğretmen ile ilgili detaylar ise dikkat çekiyor.

Mahkemeye katılan tanıklardan bir tanesinin olaya bizzat şahit olduğu ve Miray’ı ezen öğretmen tarafından araba altında kalan Miray’ın kemik seslerinin dahi duyulduğu belirtti. Olaylar karşısında ne söyleyeceğini bilemeyen öğretmen ise mahkeme salonunda gözyaşlarına hakim olamadı.

Olay Ordu’da gerçekleşirken Miray’ı ezen öğretmen kimdir soruları ise mahkemede dile getirdiği ifadesini de gözler önüne seriyor. İlk olarak araç içinde müzik dinlediği için sensörlerin farkına varmadığını belirten öğretmen, araçtan indiğinde ise Miray’ın cansız bedeniyle karşılaşarak fenalık geçirdiğini söyledi.

Mirayı ezen öğretmen kimdir sorularına ilk olarak şahsın Banu Kaya isimli bir ilkokul öğretmeni olduğunu söyleyerek başlayabiliriz. 52 BK 790 plakalı aracın sahibi olan Kaya hakkında ise kazaya ilişkin söyledikleri dışında nereli olduğu ve hayatı ile ilgili detay bilinmiyor.

Daha önceleri de okul bahçesinde hızlı ve dikkatsiz tavırları nedeniyle uyarılar alan Banu Kaya’nın mahkeme sonucunda bilinçli olarak ölüme neden olmak suçundan yargılanması bekleniyor. Tutuklu olarak cezaevine sevk edilen Miray’ı ezen öğretmen ile ilgili son kararın alınacağı duruşma ise ileri bir tarihe ertelendi.

Miray’ı Ezen Öğretmen Kimdir? Nerelidir
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!