Milletler Ligini sporseverler ilgiyle takip ediyor. Milletler Ligi'nde A Milli Kadın Voleybol Takımı, Antalya'da 4’üncü maçında Fransa ile karşı karşıya geldi. A Milli Kadın Voleybol Takımı, Voleybol Milletler Ligi’nin ilk maçında Japonya’ya 3-2 mağlup olmuş ve daha sonra ise Hollanda’yı 3-1 mağlup etmişti. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın favori olduğu lig ne durumda ve kalan maçlar ne zaman olacak?

Ligde Bugünün Maç Programı

Saliha Şahin Sultanlar Ligi3

Lig bugün de devam edecek. Milliler bugün de sahada olacak. Peki bugün ligde kimler karşı karşıya gelecek?

İşte Türkiye saati ile karşılaşmalar:

  • Saat 17.00 Bulgaristan-Fransa
  • Saat 20.00 Türkiye-Kanada
  • Saat 23.30 Arjantin-Japonya
  • (Yarın)Saat 03.00 Küba-Brezilya

Türkiye 2024 Milletler Ligi 2. hafta maçları ne zaman, hangi tarihlerde oynanacak?İkinci hafta maçlarının tarihleri yayınlandı. Filenin Sultanları turnuvada ilk haftanın son maçında Fransa ile mücadele etti  ve ilk haftayı geride bırakıyorlar.

Milletler Ligi 2. haftasında maçları ne zaman, hangi tarihlerde oynanacak? On altı takımın mücadele ettiği VNL’de üç hafta sonunda puan cetvelinde ilk 8 sırada yer alan takımlar, finallerde mücadele etme hakkı kazanacak.

A Milli Kadın Voleybol Takımı İkinci Hafta Maç Programı

Milletler Ligi'nde A Milli Kadın Voleybol Takımı, Antalya'da 4’üncü maçında Fransa ile karşı karşıya geldi. A Milli Kadın Voleybol Takımı, Voleybol Milletler Ligi’nin ilk maçında Japonya’ya 3-2 mağlup olmuş ve daha sonra ise Hollanda’yı 3-1 mağlup etmişti.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın favori olduğu lig ne durumda ve kalan maçlar ne zaman olacak?

Filenin Sultanları, Voleybol Milletler Ligi’nin ikinci haftasında 28 Mayıs-2 Haziran 2024 tarihleri arasında Amerika’da, üçüncü haftasında da 11-16 Haziran 2024 tarihleri arasında Çin’de mücadele edecek.

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın ligdeki ikinci hafta maç programı belli oldu.

Kasımpaşa - Fenerbahçe Maçı Canlı İzle: Selçuk Sports HD - Taraftarium24 ve Justin TV Kasımpaşa - Fenerbahçe Maçı Canlı İzle: Selçuk Sports HD - Taraftarium24 ve Justin TV

İşte o maç programı:

  • 29 Mayıs 2024 22.30 / Almanya-Türkiye
  • 31 Mayıs 2024 03.30 / Sırbistan-Türkiye
  • 1 Haziran 2024 21.00 / Güney Kore-Türkiye
  • 2 Haziran 2024 23.00 / ABD-Türkiye
Editör: Şahsüver ÇITIR