Meryem Uzerli: Evlilik ve Aşk Hakkında Çarpıcı Gerçekler!

meryem-uzerli-cevabi.jpg

Meryem Uzerli, bildiğiniz üzere ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisindeki Hürrem Sultan rolüyle gönüllerde taht kurdu. Dizi biteli bayağı oldu ama Meryem hâlâ gündemde, hâlâ konuşuluyor. Geçenlerde Hülya Avşar’ın YouTube programına konuk oldu Meryem. Hülya Avşar da bildiğiniz gibi dolu dolu sorularıyla ünlü. Neyse, programda Meryem’e özel hayatıyla ilgili bir sürü soru yöneltildi tabii. İşte o sorulardan biri de “Seninle neden evlenmediler?” oldu.

Meryem bu soruya verdiği cevapla yine dikkat çekti, kendine has üslubuyla. “Onlar benimle evlenmediler değil. Bazen hayat seni yaşıyor, bazen sen hayatı yaşıyorsun. Bir dönem hayat beni yaşadı,” dedi. İşte bu lafıyla, bazen kontrolden çıkan hayat şartlarını, kendi deneyimlerinden bir kesit sunarak anlatmış oldu. Yani demek istedi ki, her şey hep istediğimiz gibi gitmiyor, hayat bazen bizi sürükleyip götürüyor.

Ayrıca, Meryem aşkın başarı ya da başarısızlıkla ölçülemeyeceğini de söyledi. “Ne zaman aşk başarılı ki? Biriyle beraber olup onunla hayatının sonuna kadar birlikte olunca başarı mı oluyor? Ya da ayrılınca başarısız mı? Bence aşk için başarılı ya da başarısız diye bir şey yok.” Böyle diyerek, aşkın ve ilişkilerin her zaman belirli kalıplar içinde değerlendirilemeyeceğini, her ilişkinin kendine özgü bir yolculuk olduğunu vurguladı.

Meryem Uzerli’nin bu cevapları, özellikle sosyal medyada epey konuşuldu. Kimileri onun bu felsefesini takdir etti, kimileri ise daha geleneksel bakış açılarına sahip olduğu için eleştirdi. Ama net olan bir şey var ki, Meryem her zaman olduğu gibi kendi doğrularıyla, açık yüreklilikle konuştu ve yine kendine has bir iz bıraktı. Her zaman ki gibi Meryem, dilediğince, özgürce ve en önemlisi de kendi yaşam felsefesiyle hareket ediyor. Açıkçası, bu tür açıklamalarıyla genç kadınlara ilham oluyor, kendi kararlarını kendi yaşam koşulları içinde değerlendirmeleri gerektiğini hatırlatıyor.

Exit mobile version