OGM Pictures imzalı yapımla çekilecek olan Tamir Adam filminin ayrıntıları belli oldu. Bu filmde Mert Ramazan Demir rol alacak. Hayranlarının ve sevenlerinin şimdiden heyecanını kazanırken pek çok kişi filmin nasıl olacağıyla alakalı yorumlarda bulunuyor. Filmin bir dijital platformda yayınlanacağı konuşulurken nerede yayınlanacağı henüz bir soru işareti.

Yeni sezonda çıkacak olan dizi ve filmler epey ses uyandıracak. Özellikle Eylül ayından itibaren gelecek olan projelerle sinema severleri heyecanlı günler bekliyor. Yaşanan son gelişmeyle birlikte Mert Ramazan Demir’de bir projeye dahil oldu. Bu projeyle birlikte daha da gündeme geleceği kesin olan ünlü oyuncunun önümüzdeki süreçte farklı projelerde de yer alması gündemde. Gelişmeler için haberimizi takip edebilirsiniz.

Fuze Filmi Final Sahnesi İstanbul’da Nerede Çekildi? Fuze Filmi Final Sahnesi İstanbul’da Nerede Çekildi?

Filmde Cihan Karakterini Canlandıracak

Mert Ramazan Demir Hasta mı 1

Tamir Adam filminde rol alacak olan ünlü oyuncu Cihan karakterini canlandıracak. Dizinin hikayesiyse epey acıklı olacağa benziyor. Talihsiz genç haksız yere hapse düştükten sonra başından geçecek olayları konu alacak. Filmin bir diğer belli olan oyuncu ise Edip Tepeli oldu. Önümüzdeki günlerde filmle alakalı daha detaylı bilgiler geleceği konuşuluyor.

Dijital platformda yayınlanacak olan filmin bir diğer oyuncusu ise Burcu Cavrar oldu. Arzu rolüyle filme girecek olan oyuncu Cihan’ın yengesi olarak rol alacak. Heyecanla beklenen filmin hikayesiyse epey ilgi çekici. Filmin senaryosunu Murat Uyurkulak ve Deniz Madanoğlu yazdı. Ayrıca filmin yönetmeniyse ünlü yönetmen Çağrı Vila Lostuvalı oldu. Ortaya çıkacak olan filmle nasıl bir reaksiyon yaratacağı merakla bekleniyor.

Yalı Çapkını ile Ün Kazanmıştı

Mert Ramazan Demir özellikle ilişkileriyle magazin gündeminde yer alıyor. Ancak başarılı oyuncunun yer aldığı projelerle de konuşulması tesadüf değil. Daha önce Star TV’de Yalı Çapkını dizisiyle fenomen haline geldi ve konuşulmaya devam etti. Üst üste reytinglerde de üst sırada olan dizinin başrolü sürekli yeni projeleriyle gündeme gelmeye devam ediyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR