Olay, gündüz saatlerinde merkez Toroslar ilçesi Alsancak Mahallesi Efrenk Kordonu Caddesi'nde meydana geldi. Beraberinde 2 küçük torunuyla beraber motosikletle seyir halinde olan Salih Şahin, yanına yaklaşan motosikletteki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Tabanca ile açılan ateş sonucu başından vurulan Şahin'in motosikleti yere devrildi. Şahin ve motosiklette bulunan 2 torunu da yere düşerken, başında kask bulunan saldırgan hızla olay yerinden kaçtı.

Torunlarının Gözü Önünde Tabancayla Başından Vuruldu

Mersin, Toroslar ilçesinde meydana gelen silahlı saldırıda, motosikletiyle torunlarıyla birlikte seyahat eden 56 yaşındaki Salih Şahin ağır yaralandı. Efrenk Kordonu Caddesi'nde gerçekleşen olayda, yanlarına yaklaşan başka bir motosikletten açılan ateş sonucu Şahin başından vuruldu. Saldırı anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Erzurum-Bayburt Yolunda Göçük: Ölü ve Yarılılar Var Erzurum-Bayburt Yolunda Göçük: Ölü ve Yarılılar Var

Olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Şahin, derhal Mersin Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Şahin'in torunları ise bu tehlikeli anı yara almadan atlattı. Kasklı saldırgan ise olay yerinden hızla uzaklaştı. Polis ekipleri, kaçan saldırganın peşine düşerek yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

Editör: Şahsüver ÇITIR