Google Pixel 9 adını verdiği modelin Pro versiyonu için tasarımın ne olacağını netleştiriyor. Gemini entegrasyonu belirleniyor. Teknolojinin bir numaralı markalarından biri haline gelen Google, amiral gemisi halini almasını beklediği yeni ürünü ile birlikte duyurmaya hazırlanıyor. Made by Google etkinliğinde lansmana hazırlanması düşünülüyor fakat lansmana yalnızca 1 aylık bir süre kaldı... Fakat yine de hayranların ürün hakkında sabırsızlanması ve sızıntıların sosyal medya üzerinde sürekli dolaşıp durması Google için sabrı taşıran son damla oluyor.

Yenilikçi Görünümüyle Google Pixel Pro 9

Merakla Beklenen Google Pixel 9 Pro Tasarımı Geliyor!

Sürüşe Elveda: Tesla'nın Robotaksisi 10 Ekim’de Sahneye Çıkıyor Sürüşe Elveda: Tesla'nın Robotaksisi 10 Ekim’de Sahneye Çıkıyor

Youtube videosu ile birlikte pek çok detay paylaşılıyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde düzenlenmesi planlanan lansman etkinliği daha erken bir tarihe çekildi. Yapılacak olan etkinlikle birlikte pek çok detay ve cihazın direkt olarak kendisi de tanıtılması planlanıyor. Gemini sistemi ile beraber yapay zeka entegrasyonu eklenen cihaz yine farklı bir kamera tasarımına gidiyor.

Daha öncesinde alışık hale gelinen tasarımın aksine kavisli bir görünüme erişmesi hedefleniyor. Elips denilebilecek kadar oval hale gelen üründe şık ve modern bir yapıya sahip olmasıyla ilgi çekici hale geliyor. Videonun ışıklarıyla birlikte ürünün renk canlılığı da göz alıyor.

Gemini Tasarımı Pixel Pro 9’a Neler Katıyor?

Cihaz için ortalama 30 saniye süren bir tanıtım videosu çekildi. Videonun sadece 10 saniyelik bölümünde tasarım kısmından birkaç esinti bulunuyor. Onun dışında ise video başında vurucu etki olarak direkt olarak günümüzün ilgi çekici konularından birisi olan yapay zekanın reklamı yapılıyor.

Gemini destekli olarak tasarlanan Pixel Pro 9, kullanıcıların sınır tanımadan pek çok işlemi yapabilmesine olanak tanıyacak gidi duruyor. İçeriden sızdırılan bilgiler ışığında ise yine ek bir uygulamanın sadece Pixel Pro ürününe özel olarak yüklü şekilde geleceği bildiriliyor. Bu uygulama sayesinde yapay zeka daha işlevsel olarak kullanılabilecek. Aynı zamanda pek çok işlemi yaparken de kolaylık sağlayacak.

Editör: Şahsüver ÇITIR