Televizyon tarihinde bu kadar yüksek miktarda reyting yakalayan nadir dizilerden bir tanesi olan Bahar dizisi için yeni sezonda geri sayım başlıyor. Dizi severlerin ellerine aldıkları çerezler ve çaylarıyla ailecek de severek takip ettikleri Bahar dizisi için bu sezon da çarpıcı bir senaryo bizleri karşılayacak gibi duruyor. Dizinin yapım kısmında oldukça kaliteli isimlerin yer almasını da göz önünde bulunduracak olursak aslında buna pek de şaşırmadığımızı söyleyebiliriz. Dizi ile ilgili yeni sezon için çekilmesi beklenen ilk bölümün çekimlerine ise 17 Eylül tarihine doğru yetişmesini bekliyoruz.

Diziye Yeni Oyuncular Dahil Olacak mı?

Bahar’ın Yeni Sezonu Başladı

Bahar dizisi geçtiğimiz sezon diziden ayrılan oyuncular nedeniyle pek çok seyirciyi de etkilemişti. Diziden ayrılan bu oyuncular yapımın bir adım daha gerisine gitmesini düşündürürken yeni gelmesi beklenen oyuncularla akıllarda oluşan bu soru işaretlerinin bir anda ortadan kaybolmasını sağlıyor. Özellikle de oyuncuların dizideki rolleri izleyiciler tarafından oldukça takdir görüyorken...

Shogun Dizisi ne Anlatıyor? Bilmeniz Gereken Tüm Detaylar! Shogun Dizisi ne Anlatıyor? Bilmeniz Gereken Tüm Detaylar!

Geniş kadroda yer alan Demet Evgar ve onun yanı sıra Buğra Gülsoy ile Mehmet Yılmaz Ak yer alıyor. Ek olarak dizide yan karakterlerde ise Elit Andaç Çam ve Demirhan Demircioğlu gibi tanıdık simalar yer alıyor. Yeni sezonda ise Büşra Pekin Süreyya, Elçin Afacan ise Eylem karakterleriyle bizleri karşılıyor.

Sezon Finalinde Ne Olmuştu?

Bahar dizisinin bir önceki sezonunun son bölümünde neler olduğunu şöyle ufak bir hatırlamak elbette bu sezon öncesinde aklımızda da kalması bakımından ufak bir yardımı olacaktır.

Bahar ve Timur mahkeme salonunda beklerken ortaya çıkan delil bir anda işlerin karışmasına neden olmuştu. Bu karışıklıkla ilgilenilirken bir anda Nevra ise evren ve Timur’un hesaplaşmasına neden olmuştu. Rüzgar ise Parla ve Umay’ın birleşmesini sağlamıştı ve diğer noktada Bahar ve Timur için artık net bir yol ayrımı görünüyordu.

Editör: Şahsüver ÇITIR