Otomobil Haberleri... Audi modelleri arasında en çok satış alan ürünlerden bir tanesi halini alan S3333 PS gücü ve onun yanı sıra 420 Nm’lik torku ile birlikte artırılmış bir yüksek performansa sahip şekilde karşımıza çıkıyor.

HMD Yeni Telefon Modeli ile Lumia Serisini Hatırlatıyor! HMD Yeni Telefon Modeli ile Lumia Serisini Hatırlatıyor!

Aracın tork dağılımı noktasındaki ve dinamik olarak plus niteliğe sahip ekstra modu ile birlikte daha da çevik bir kullanım imkanı sağlıyor. Bu da araç kullanan sürücülerin hem dengeli hem de hız odaklı fiyat performans anlamında uygun bir araca sahip olmalarına olanak sunuyor.

Yeni Audi S3 Fiyatı Ne Olacak?

Merakla Beklenen Audi S3

Her geçen yıl araç sektöründe rekabet eden Audi S3 aracını da geçtiğimiz nisan ayında duyurusunu yapmıştı. Aracın kısa süre içerisinde çıkış yaptıktan sonra satışa sunacağını da belirtmişti. Aracın içerisinde ekstra olarak yer alan hızlı güç artışının yanı sıra tork dağılımı özelliği de yenilendikten sonra araca eklenen unsurlar arasında yer alıyor.

Ekstra olarak aracın hem iç hem de dış mekanına eklenen yeni teknolojik ekstralar da aracı bir hayli tanınmaz hale getiriyor. Daha fazla performans vermesine ve atik şekilde sürüş yapma yeteneği sağlıyor. Audi S3 aracı için belirlenen başlangıç paketi satış fiyatı ise 4.750.643 TL şeklinde yer alıyor. Ekstra olarak full paket veya araca eklenmesini istediğiniz başka eklentiler olduğunda başlangıç fiyatı üzerinden ekleme yapılıyor.

Yeni Audi S3 Özellikleri Neler?

Audi S3 İç Mekan

Aracın yenilenmesinin ardından ekstra özellikler de araçtaki yerini alıyor. İlk olarak Makyajı ile birlikte 2.0 TFSI motor ve 23 PS daha fazla kuvvetli olmasına olanak sağlanıyor. Maksimum hız ise 250 km/s şeklinde güncelleniyor.

Motor ve şanzıman noktasında ise daha sportif olması ile klasikleşen araç görüntüsünden sportif bir görünüme sahip olmasına olanak sağlanıyor. Konfor odaklı şekilde araç sürme imkanı tanıyan modelde aynı zamanda otomatik pilot özelliği de ilgi çekiyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR