USD34,23
EURO37,00
GBP44,50
BIST8.838,60
GR. ALTIN3.026,00
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin Haberleri
  3. Melissa Barrera Ülkesinde Yahudi Düşmanı İlan Edildi!

Melissa Barrera Ülkesinde Yahudi Düşmanı İlan Edildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Barrera’nın Filistin’e destek açıklamaları, hassas siyasi konulara yönelik tutumu ve bu konudaki eleştiriler nedeniyle film yapımcıları tarafından olumsuz bir şekilde değerlendirilmiştir.

Özellikle sosyal medyada yapılan paylaşımların etkisiyle, film endüstrisindeki oyuncuların siyasi ve toplumsal konulardaki açıklamaları, projeler üzerindeki etkilerini gösterebilmektedir. Melissa Barrera, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına tepki gösterdiği için ‘Çığlık 7’ filminin kadrosundan çıkarıldı. Yapım şirketi, Barrera’nın açıklamalarının ‘antisemitizm’e karşı sıfır tolerans politikasına aykırı olduğunu belirterek, işine son verdi. Sosyal medyada hayranları da bu duruma tepki gösterirken bazıları ise Melissa’nın arkasında durdu. İşine son verilmesi ise tamamen tepki gördü. Şimdilerde ise sosyal medya halen konu ile ilgili açıklamalar bekliyor. Siyaset değil sadece insanlık için konuşan oyuncu seviliyor.

Filistin’e Özgürlük İstedi

Barrera, yaşananlar üzerine yaptığı açıklamada antisemitizmi ve İslamofobiyi kınayarak, her türlü nefret ve önyargıya karşı çıktığını vurguladı. Olayın ardından filmin yönetmeni Christopher Landon da sosyal medyada tepkilere maruz kaldı ve Barrera’nın işine son verme kararının kendisine ait olmadığını belirtti. Melissa Barrera, Filistin’e yönelik İsrail saldırılarına tepki gösterdiği açıklamasında eşit insan haklarına vurgu yaparak, herkesin saygı, özgürlük ve eşit haklara sahip olduğunu belirtti.

Melissa Barrera Dünya Barışını Savundu

Barrera, dünya genelinde barış, insan hakları ve özgürlük için mücadele etmeye devam edeceğini ifade etti. Öte yandan, benzer şekilde Susan Sarandon’un da İsrail’in saldırılarına tepki gösterdiği ve bu nedenle Hollywood’da tepki çektiği bilgisi verildi. Melissa Barrera, dünya çapında yaygınlaşan ve özellikle İsrail’in Filistin’e yönelik saldırıları konusunda duyarlı bir duruş sergileyerek barışı savundu. Oyuncu, insan haklarına, saygıya ve eşitliğe vurgu yaparak herkesin eşit haklara sahip olduğunu belirtti. Barrera, bu konuda konuşmayı ve verimliliği kullanmanın önemini vurgulayarak dünyanın daha güvenli, barış dolu bir yer olması için mücadele etme kararlılığını ifade etti.

Melissa Barrera Ülkesinde Yahudi Düşmanı İlan Edildi!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!