Melih Gökçek Ali Mahir Başarır’a Ne Dedi?

Melih Gökçek Ali Mahir Başarır’a Ne Dedi

Tarihler bugünü gösterdiğinde tüm sosyal medya Melih Gökçek Ali Mahir Başarır’a ne dedi sorusuyla çalkalanmaya başladı. Daha önce Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı görevinde yer alan Melih Gökçek sık sık sosyal medya platformları üzerinden yaptığı dikkat çekici paylaşımları ile gündeme geliyordu. Twitter üzerinden yaptığı bu paylaşımlarda olumlu/olumsuz pek çok geri dönüş alan Melih Gökçek Ali Mahir Başarır’a ne dedi? İkili arasındaki gerilim sürecek mi? Twitter’da ne sordu? Gelin birlikte bakalım.

Melih Gökçek Ali Mahir Başarır’a Ne Dedi?

Melih Gökçek Ali Mahir Başarır

Melih Gökçek ile Ali Mahir Başarır arasındaki gerilim sosyal medya üzerinden tırmanmaya devam ediyor. Gökçek’in aktif olarak kullandığı X hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ise hem takipçilerinin hem de Ali Mahir Başarır tarafının dikkatini çekiyor.

CHP eski grup başkanvekili konumunda olan Ali Mahir Başarır’a ne dedi de bu kadar dikkat çekti? Çarpıcı bir soru olan bu soru aslında Melih Gökçek’in de komedi ve eleştiriyi bir arada tuttuğu tweetlerden sadece bir tanesi. Sorulan soru ve arkasından Başarır’ın ne cevap verdiği ise gündemde kalmaya devam ediyor.

Binlerce takipçisi olduğu X platformunda Melih Gökçek Ali Mahir Başarır’a ne dedi sorusu takipçilerinden ve olayı yakından takip edenler tarafından sorulmaya devam ediyor. Gökçek’in sivri diliyle alaycı bir şekilde sorduğu soruya ise Ali Mahir Başarır tarafından herhangi bir yanıt gelmedi.

Peki ama Melih Gökçek Twitter aracılığıyla Başarır’a ne sordu? Aktif olarak kullandığı Twitter platformundan Ali Mahir Başarır’ı etiketleyerek yurt dışında hiç GAY partisine katılıp katılmadığını soran Gökçek, attığı bu tweet ile hem güldürdü hem de düşündürdü.

Sert kişiliğiyle bilinen Ali Mahir Başarır ise ne dediği ile ilgili bir cevap vermezken önümüzdeki günlerde sessizliğini bozarak bir yanıt verip vermeyeceği oldukça merak ediliyor. Melih Gökçek destekçileri ise bu tweet ile ilgili iddiaların gerçek olup olmadığını araştırmak için desteklerini sürdürdüler. Bu ikili arasındaki enteresan muhabbetin ilerleyen günlerde nasıl bir sonuca varacağını merakla bekliyoruz.

Exit mobile version