USD34,03
EURO37,97
GBP45,22
BIST9.956,06
GR. ALTIN2.828,33
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Mehmet Fatih Çangır Kimdir, Neden Öldü?

Mehmet Fatih Çangır Kimdir, Neden Öldü?

Mehmet Fatih Çangır Kimdir
Mehmet Fatih Çangır Kimdir
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mehmet Fatih Çangır kimdir? Neden öldü? sorularının cevabı birçok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Mehmet Fatih Çangır Sakarya’nın gururu olarak tanınan genç bir Jandarma Astsubay Çavuşuydu. Peki vefat mı etti? Son günlerde sıklıkla vefat ettiğine dair haberler yapılmaya başlandı. Mehmet Fatih Çangır görevine sadece iki ay önce başlamış olmasına rağmen, gösterdiği özveri ve azimle meslektaşlarının takdirini kazanmıştır. Adını son günlerde sıkça duyduğumuz Çangır için şehit oldu haberleri yayılmaya başladı. Peki bu haberler doğru mu? Ordu’nun Gülyalı ilçesinde, sabah saatlerinde yaşanan bu üzücü olay, tüm Sakarya’yı derin bir yas havasına soktu.

Mehmet Fatih Çangır Kimdir, Neden Öldü?

Mehmet Fatih Çangır Kimdir, Neden Öldü
Mehmet Fatih Çangır Kimdir, Neden Öldü

Geçtiğimiz günlerde bir kaza meydana geldi. Kaza, jandarma trafik kontrol noktasında gerçekleşti. Mehmet Fatih Çangır bu olay sonrasında şehit mi oldu? gibi sorular sıkça soruluyor. Olayda bir motosikletin çarpması sonucu ağır yaralanan genç astsubay, olay yerinde hemen sağlık ekipleri tarafından müdahale ediliyor. Hastaneye kaldırılırken herkes onun için dua ediyordu.

Mehmet Fatih Çangır kimdir? Henüz 26 yaşında ve iki ay önce Ordu’ya atanan bir Jandarma Astsubay Çavuşuydu. Genç yaşına rağmen, vatanına olan bağlılığı ve mesleğine duyduğu aşk ile dikkat çekmeyi başarıyordu. Çangır, görev yaptığı süre boyunca arkadaşları ve üstleri tarafından takdir edilen asker oldu.

Ancak, hayatı henüz çok tazeyken maalesef bir kaza geçirdi. Ordu’nun Gülyalı ilçesinde, sabah saatlerinde motosikletin çarpması sonucu ağır yaralanan Mehmet Fatih hızla çevredeki özel hastaneye sevk ediliyor. Bu olay sonrası birçok kişi neden öldü gibi soruları sormaya başladı. Yaşanan acı olay hem ailesini hem de Sakarya’daki sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.

Sakarya nüfusuna kayıtlı olan genç astsubay, memleketinde tanınan ve sevilen biriydi. Ailesinin ve arkadaşlarının gözünde, vatanı için görev yapan bir kahraman olarak yer alıyordu. Yaşanan olay tüm bölge halkını derinden etkiliyor. Peki olaydan sonra Mehmet Fatih Çangır öldü mü? Başarılı asker maalesef olaydan sonra vefat ediyor.

Kazaya neden olan motosiklet sürücüsünün kimliği henüz açıklanmamış. Sürücünün de hastanedeki tedavisinin devam ettiği bilgisi, olayın her yönüyle ne kadar zorlayıcı olduğunu gösteriyor. Herkes neden öldü? Sorusunu sorarak kazanın önlenebilmesi için ne gibi önlemler alınabileceğini düşünüyor. Birçok kişi önleneceğini dile getirse de maalesef bu acı olay yaşanmıştı. Genç şehidin naaşı sevdiklerine teslim edildi.

Mehmet Fatih Çangır Kimdir, Neden Öldü?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!