Mehmet Ali Erbil, Yeni Projesi İçin Saçlarını Boyattı! Kim Der 66 Yaşında

mehmet-ali-erbil-yeni-projesi-icin-saclarini-boyatti-kim-der-66-yasinda-1.jpg

Mehmet Ali Erbil, siyah boyalı saçlarıyla adeta gençleşti. Yeni tarzıyla oldukça dikkat çeken ünlü oyuncuya, Türk halk müziği sanatçısı Mahmut Tuncer ve TikTok fenomeni Onur Sermik eşlik etti. Bu tarz değişikliğiyle Erbil, sadece dikkatleri üzerine çekmekle kalmadı, aynı zamanda gençlik enerjisiyle de büyüledi.

Film Fırıldak adlı yapımında rol aldı. Hazırlık aşamalarını TikTok fenomeni Onur Sermik’in “Canım halam” notuyla paylaşmasıyla da dikkatleri üzerine çekti.

Mahmut Tuncer ve Halay Çeken Mehmet Ali Erbil

Mahmut Tuncer ve Mehmet Ali Erbil ile halay çeken Onur Sermik, yeni film için birlikte çalıştıklarını açıkladı. Fırıldak filmine ilişkin ilk set gününden kareler paylaşan Erbil, yeni tarzıyla büyük bir ilgi gördü. Kullanıcılar, “66lık çıtır”, “Saç deyip geçmeyeceksin işte”, “Adam bir anda gençleşti” gibi yorumlarla Mehmet Ali Erbil’in tarz değişikliğine hayranlıklarını dile getirdiler.

Mehmet Ali Erbil, yeni projesi ve boyalı saçlarıyla hayranlarını büyülemeye devam ediyor. Tarzının ve enerjisinin yarattığı etkiyle, yaşına meydan okuyan bir duruş sergiliyor.

Exit mobile version