2023 yılını yeni yılın indirimleri ile kapatan MediaMarkt, yeni yılı da indirimlerle açıyor. Birbirinden farklı birçok ürün için Ocak ayı indirimlerini başlatan MediaMarkt fırsatlarını kaçırmayın.

MediaMarkt'ın Yıldızlı Teknoloji Günleri kampanyası 5-8 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek. Bu kampanya kapsamında birçok ürün çeşidi avantajlı fiyatlarla satışa sunulacak.

Samsung Galaxy S24 Ultra, 2024'ün En Güçlü Yapay Zeka Telefonu Titanyum Tasarımlı Samsung Galaxy S24 Ultra, 2024'ün En Güçlü Yapay Zeka Telefonu Titanyum Tasarımlı

İndirimli Teknoloji Ürünleri İçin Son Tarih 8 Ocak

MediaMarkt'ın Yıldızlı Teknoloji Günleri kampanyası kapsamında kaçırılmayacak fırsatlar sizi bekliyor! XIAOMI Smart Tower Isıtıcı ile sıcacık bir kış geçirmek artık çok daha uygun. Şimdi sadece 3.299 TL! Eğlencenizi JBL Go 3 Bluetooth Hoparlör ile taçlandırın, müzik keyfinizi her yere götürün, sadece 1.399 TL! Ev temizliği konusunda size yardımcı olacak KARCHER RCV3 Mop Robot Süpürge, 13.999 TL ile evinizi tertemiz yapmaya geliyor. SAMSUNG Galaxy Tab S9 FE 128GB Tablet ile dijital dünyada sınırları aşın, şimdi sadece 13.999 TL! Oyun tutkunları için LENOVO Legion R25f-30 Oyuncu Monitörü, yüksek performansı uygun fiyatla sunuyor, kaçırmayın, sadece 5.499 TL! Bu harika fırsatlar ve daha fazlası için MediaMarkt mağazalarına ve mediamarkt.com.tr adresine hemen göz atın. Kampanya 8 Ocak'a kadar devam ediyor, avantajlı alışverişin tadını çıkarın!

Bu ürünlerin yanı sıra, kampanya kapsamında oyun monitörleri, tabletler, robot süpürgeler, hoparlörler ve ısıtıcılar gibi birçok ürün de indirimli fiyatlarla satışa sunulacak. Kampanya 8 Ocak tarihine kadar Türkiye genelindeki 97 mağazasında ve online alışveriş sitesi mediamarkt.com.tr üzerinden geçerli olacak.

Tüketiciler, kampanya ile ilgili daha fazla detayı MediaMarkt'ın resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilirler. Kampanya süresince sunulan fırsatları takip ederek istedikleri ürünleri daha uygun fiyatlarla satın alma şansına sahip olabilirler.

Editör: Haber Merkezi