USD34,26
EURO37,06
GBP44,53
BIST8.841,23
GR. ALTIN3.012,40
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin Haberleri
  3. Marvel Kahramanı Tacizciymiş! Jonathan Majors’ın Sırrı Ortaya Çıktı!

Marvel Kahramanı Tacizciymiş! Jonathan Majors’ın Sırrı Ortaya Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Jonathan Majors, 7 Eylül 1989’da Kaliforniya’da doğan Amerikalı bir oyuncudur. Babası ABD Hava Kuvvetleri’nde görev yaptığı için çocukluğu, Teksas’ın çeşitli şehirlerinde geçmiştir. Zorlu bir geçmişe sahip olan Majors, tiyatroya ilgi duyarak kendine bir çıkış yolu bulmuştur.

Eğitim hayatına University of North Carolina School of the Arts’ta lisans derecesi ile başlayan Majors, ardından Yale School of Drama’da yüksek lisans eğitimi almıştır. 2017 yılında “Hostiles” adlı filmle sinema dünyasına adım atan oyuncu, gerçek çıkışını ise 2019 yapımı “The Last Black Man in San Francisco” filmiyle gerçekleştirmiştir. Bu filmdeki etkileyici performansı, eleştirmenlerin ve izleyicilerin büyük beğenisini kazanmıştır.

Jonathan Majors, yetenekleri ve oyunculuk becerisiyle dikkat çeken bir isim haline gelmiş, kariyerine birçok önemli projede yer alarak devam etmiştir. Kendine özgü tarzı ve başarılı performanslarıyla sinema dünyasında önemli bir yer edinen Majors taciz iddiaları ile gündeme gelmişti.

Jonathan Majors’un kariyeri, 2023 yılında başlayan şok edici bir döneme girdi. Ünlü aktör, eski partneri Grace Jabbari’ye yönelik üçüncü dereceden pervasız saldırı ve taciz suçlarından dolayı Manhattan jürisi tarafından suçlu bulundu.

Marvel Studios, Jonathan Majors’ı Kovdu!

18 Aralık’ta yapılan duruşmanın ardından, Marvel Studios, Jonathan Majors’ın suçlu bulunmasıyla birlikte işbirliğini sonlandırdı. Oyuncu, Marvel Sinematik Evreni’nde önemli bir rol olan Fatih Kang karakterini canlandırmak için seçilmişti. Ancak, suçlu bulunmasıyla stüdyo, projelerini gözden geçirmek ve başka bir oyuncuyla yoluna devam etmek zorunda kaldı.

Jonathan Majors, 2023 yılında gözde projelerde yer alması bekleniyordu, ancak hukuki sorunları nedeniyle bu fırsatlar elinden kayıp gitti. “Creed III” ve “Ant-Man ve Wasp: Quantumania” gibi önemli filmlerdeki rolleri iptal edildi.

Olay, 25 Mart 2023’te New York’ta yaşanan bir saldırıyla patlak verdi. Jonathan Majors’ın bir kadına yönelik saldırısı sonucunda kadının başı ve boynu yaralandı. Jüri, Majors’ı bir üçüncü derece saldırı suçundan suçlu bulsa da diğer suçlamalardan beraat ettirdi.

Jonathan Majors’un Kariyeri ve Temsil Durumu Tehlikede

Ünlü oyuncu, hukuki sorunları nedeniyle PR firması The Lede Company ve Entertainment 360 tarafından işten çıkarıldı. Şu anda WME tarafından temsil edilen Majors, bu skandalın ardından temsil durumunun belirsizliğe girdiği bir sürece girmiş bulunuyor. Hollywood’da parlayan yıldızın geleceği belirsiz.

Marvel Kahramanı Tacizciymiş! Jonathan Majors’ın Sırrı Ortaya Çıktı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!