Mardin'in Artuklu ilçesinde meydana gelen üzücü kazada, yaya geçidinde yolun karşısına geçmeye çalışan iki çocuk, bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Kazada, 10 yaşındaki İbrahim Halil Bumanhan hayatını kaybederken, Orhan Kemal D. ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

1 Çocuk Hayatını Kaybetti

Olay, Mardin'de 34 JZ 0089 plakalı otomobilin yaya geçidinde yolun karşısına geçmeye çalışan İbrahim Halil Bumanhan ve Orhan Kemal D.'ye çarpmasıyla gerçekleşti. Çarpmanın etkisiyle savrulan iki çocuk, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulanslarla Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Hastanede tedavi altına alınan çocuklardan İbrahim Halil Bumanhan, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Orhan Kemal D.'nin ise hayati tehlikesinin sürdüğü ve yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Erzurum-Bayburt Yolunda Göçük: Ölü ve Yarılılar Var Erzurum-Bayburt Yolunda Göçük: Ölü ve Yarılılar Var

Kaza sonrası olay yerine gelen polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı. Sürücü gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Kazanın nasıl gerçekleştiği ve sorumluluğun kimde olduğu, yapılacak detaylı inceleme sonucunda belirlenecek.

Editör: Şahsüver ÇITIR