Manyas’ta Taziye Yolunda Feci Kaza: 2 Ölü

Manyas'ta Taziye Yolunda Feci Kaza

Balıkesir’in Manyas ilçesinde meydana gelen üzücü kazada, taziyeye gitmek için yola çıkan ailenin otomobili virajı alamayarak şarampole düştü. Kaza sonucu sürücü Mehmet Meten (82) yaralanırken, eşi Neriman Meten (80) ve kız kardeşi Ümmühan Balcan (75) yaşamını yitirdi.

Kaza, Manyas ilçesine bağlı Bozbayır mevkiinde, akşam saat 20.00 civarında gerçekleşti. Kırsal Çakırca Mahallesi’nden, Dereköy Mahallesi’ne bir yakınlarının taziyesine gitmekte olan Meten ailesinin aracı, virajı alamayarak şarampole düştü. Sürücü Mehmet Meten ve eşi Neriman Meten yaralı olarak kurtarılırken, sürücünün kız kardeşi Ümmühan Balcan olay yerinde hayatını kaybetti.

Hastanede Yaşam Savaşı

Kazanın ardından olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralıları hemen ambulansla Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak tüm müdahalelere rağmen, ağır yaralı olan Neriman Meten de hastanede hayatını kaybetti. Mehmet Meten ise tedavi altına alındı.

Kazaya karışan sürücü Mehmet Meten’in geçmişte de çok sayıda hasarlı trafik kazasına karıştığı öğrenildi. Bu olay, sürücünün geçmiş kazaları göz önüne alındığında daha fazla dikkat çekti. Yetkililer, kazayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı.

Exit mobile version